Türkiye, dünyanın en hızlı internetini kullanan ülkelerden birisidir. Ancak hem dünyada hem de Türkiye yeterince hızlı internet sağlanabilmiş değildir. Bu nedenle her geçen zamanda daha hızlı internet imkanı sunabilmek için yatırımlar ve altyapı iyileştirmeleri devam ediyor. Bu çalışmalardan birisini de Türkiye’de Türksat yapıyor. Fiber altyapı sayesinde hızlı internet ve kaliteli yayıncılığın sağlanması için çalışıyor. Bu kapsamda, hızlı internet için Uydunet ve iyi yayıncılık içinse Kablo tv hizmeti veriliyor.
Uydunet nedir?
Türkiye’de hızlı internet için en iyi hizmetlerden birisi, Uydunet’tir. Hizmetin şu andaki ismi Kablonet olsa da, birçok kişi tarafından uydunet ismi telaffuz ediliyor. Dolayısıyla biz de uydunet olarak hizmetin detaylarından bahsetmeye devam edelim. Fiber teknolojiden sağlanılan internet hizmeti sayesinde film ve video gibi dosyaların indirilmesi ve yüklenmesi daha hızlı gerçekleşiyor. Üstelik kesintisiz bir internet hizmetinin de mümkün olması, veri transferinde herhangi bir sorun olmaksızın işlemlerin yerine gelmesini sağlıyor.
Uydunet tarafından sunulan hız limitleri paketlere ve tarifelere göre farklılık gösteriyor. Sınırlı paketler için konulan internet hızları sınırsız paketlere göre daha düşük. Ancak mevcut operatörler tarafından sağlanılan 8 Mbps hızından yüksek. Yaklaşık olarak 10 Mbps hızında internet hızı veriliyor. Sınırsız paketlerde bu hız limiti iki katına kadar çıkabiliyor. Böylece internette daha hızlı dolaşmak, dosya transferi sağlamak mümkün oluyor.
Uydunet ve Kablo tv hizmetleri
Uydunet ile beraber sağlanılankablo tv hizmeti de uydu yayıncılığından daha kaliteli bir yayıncılık sunuyor. Kışın yaşanan hava şartlarından dolayı kopan veya görüntü kalitesi düşen yayınlar televizyon deneyimini bozabiliyor. Ancak kablo tv ile bu şekilde bir olumsuzluk yaşamak söz konusu değildir. Fiber altyapı ile sağlanılan yayınlara ek olarak değişik program akışlarına sahip kanallarla çok daha yüksek televizyon zevki sunuyor.
Bu iki hizmete başvuru yapabilmek için mutlaka fiber altyapıya sahip olunan bir bölgede yaşamanız gerekiyor. Başvuru işlemleri için yetkili bayileri kullanabilir veya online yetkili siteler üzerinden de başvuru formu doldurabilirsiniz.
 
Site urlniz : http://www.kablonetbasvuru.com/
Tanıtım yazınızın içinden 3 anahtar kelime :
Kablo tv                              http://www.kablonetbasvuru.com/kablotv/
uydunet                              http://www.kablonetbasvuru.com/kablonet/
Türksat                                http://www.kablonetbasvuru.com/
Yazı sonuna açık url eklensin mi : Evet