KİM ÖLSÜN!

Ukrayna’ da iki kardeş halkın savaşına şahitlik etmekteyiz, Rusya’ nın kendi güvenlik gerekçelerini öne sürerek Ukrayna’ nın Nato ya üyeliğinin yok sayarak tarafsız ve Nato silahlardan arınmış ve yönetiminin değiştirilerek Rusya’ ya bağımlı bir yönetimin gelmesini istiyor.

Batının Ukrayna’ ya Nato ya üyeliği hatta AB üyeliğini destekleyerek arkandayız, yanındayız, seninleyiz diyerek Ukrayna yönetimini teşvik ederek asla gerçekleştirmeyeceği bir oyunun içine çekmiştir. Batının aslında bu kirli oyunu ilk değildi, bilindiği üzere Irak lideri Saddam a Kuveyt senin toprakların buraya gir bura sizin hakkınız diyerek Saddam ın Kuveyt işkal etmesine çanak tutarak daha sonra Saddam ı şeytanlaştırmış, yalnızlaştırmış Kuveyt ten çıkarılarak, Nükleer, kitlesel imha silahı bulundurmak suçlamalarında bulunarak aslı astarı olmayan iddialar larla Irak işkal edilmiş. Geride; barış, demokrasi getirecekleri söyledikleri Irakta milyonlarca insanın ölümüne şehirlerinin yıkılmasına parçalanmış bir ülke geride bıraktılar. Suriye’ dede aynı batının oyunları oynanmış, yüzbinlerce insanın ölmesi, yıkılan şehirler, milyonlarca Suriyelilerin ülkesini terk ederek Türkiye de olduğu gibi başka ülkelerde mülteci olmalarını sebebiyet verdiler. Afganistan farklımı aynı oyun aynı hile, desise.

Ukrayna da aynı oyun oynanmakta Batının yerine getirmeyeceği sözleri vad ederek, Ukrayna halkını savaşa sürüklediler. Amaç burada bir ülkeyi savaşa sürüklemek den daha ileri Rus lider Putin’ i şeytanlaştırmak yalnızlaştırmak. Putin de batının bu oyununa gelerek Ukrayna’ yı işkal edip kan, gözyaşı, ölüm, mülteci gibi Afganistan, Irak, Suriye de yaşanan olayların bire bir aynısını yaşatmıştır. Bundan sonra Ukrayna diye bir devlet kalır mı, kalırsa kaça bölünmüş bir devlet kalır ileride göreceğiz.

Ukrayna halkının ülkesini savunmak üzere vermiş olduğu mücadele takdire şayan, işkal edilmiş bir ülkenin halkı var olma mücadelesi vermekte, kimse bu durumu beklemiyordu ne batı ne Rusya. Bu onurlu mücadeleye yine batının kirli yüzleri elleri ve dilleri ile İnsanlık suçu işliyorlar bunu saklı gizlide yapmıyorlar basının önünde yapıyorlar.

Kirli beyinlerindekilerini dillerine döküyorlar;

-Bunlar Suriye de kafasına bomba atılan Suriyeliler değil, bunlar bizim gibi yaşıyor bizim bindiğimiz araçlara biniyor düşünebiliyor musunuz 21. Yüzyılda bir Avrupa şehrinde Afganistan, Irak gibi füzelerle vuruluyor.

-Mavi gözlü sarı saçlı Avrupalı insanlar Rus füzeleri ile öldürülüyor.

-Tüm söylüyorum burası Irak veya Afganistan değil, onlarca yıl şiddetli çatışma gören yer değil, burası nispeten medeni, Avrupalı bir şehir. Bunların yaşanacağı bir şehir değil, insan doğasına aykırı.

-Ukrayna gelişmekte olan üçüncü dünya ülkesi değil, bir Avrupa ülkesi.

  1. Suriye den gelen mülteciler değil, Hıristiyan lar, beyazlar.

Evet yukarıdaki yazmış olduğum sözler elleri kanlı tek dişi kalmış batılı sözde aydınlarının Fransa BFM, İngiliz BBC, SKY News, NBC, ABD CBS, haber kanallarında dile getirilmiş, kamuoyları ile paylaşılmıştır.

Bunların dilinden barış, demokrasi, özgürlük hiç düşmez, sadece kendileri içindir. Bunlar ölecekleri dilleri, renkleri, dinlerine göre böyle belirlerler, kendileri üstün ırk, refahları için kendilerinden başkalarının yaşama hakkı dahi yok. Ölecekleri dahi bunlar karar veriyor. Refahları için yakında eski doğu bloku ülkeleri de ateşe atmaktan, kan, gözyaşı dökmelerinden asla rahatsız olmazlar.

Kim ölsün?

  1. Afganistanlı, Iraklı, Suriyeli, nede Ukraynalı ölmesin.

01.03.2022

İhsan BİÇKİN