​Hakkari'nin Şemdinli ilçesinden Kırşehir'e acı haber geldi.  Hakkari'nin Şemdinli ilçesinde görev yapan Kırşehirli Piyade Sözleşmeli Er Tayfun Kavun şehit oldu. 

Hakkari'nin Şemdinli ilçesinde PKK'lı teröristlerle girilen çatışmada şehit olan 8 askerimizden birisi olan Piyade Sözleşmeli Er Tayfun Kavun'un acı haberi, memleketi Kırşehir'deki ailesine verildi. Acılı Aileye oğullarının şehadet haberi, Kırşehir Vali Yardımcısı Adnan Kayık, Askerlik Şube Başkanı Harun Ağaç, Kırşehir Şehit Aileleri Dernek Başkanı Mutlu Kılıçaslan ve Aile Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü görevlileri tarafından verildi.

Hakkari'nin Şemdinli ilçesinde teröristlerle çıkan çatışmada şehit olan Askerin Cenazesi bugün Nevşehir Havaalanı'na Getirildi. Şehidimizin naaşı daha sonra Kırşehir'e karayolu ile uğurlandı. Baba ocağı Kırşehir'de düzenlenen törenle şehit Piyade Sözleşmeli Er Tayfun Kavun dualarla son yolculuğa uğurlandı. Törene Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci de katıldı.


" Allah rahmet eylesin, mekanlarını cennet eylesin"

Hakkâri ili Şemdinli ilçesi sınır bölgesinde, bölücü terör örgütü mensuplarıyla girdikleri çatışmada şehit olan 26 yaşındaki Kırşehirli hemşerimiz Sözleşmeli Er Tayfun Kavun'un da içerisnde yer aldığı 8 kahraman askerlerimize ve güvenlik korucularımıza Yüce Allah’tan rahmet, şehitlerimizin ailelerine, Türk Silahlı Kuvvetlerimize ve aziz milletimize başsağlığı, sabır ve metanet diliyoruz” 

FİB Haber Merkezi olarak Şehidimize Allah'tan Rahmet kederli ailesine ve Yüce Türk Milletimize Başsağlığı diliyoruz.