AK Parti Nevşehir Milletvekili ve TBMM Katip Üyesi Mustafa Açıkgöz,İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun oğlu Engin Levent Soylu ile Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Daire Başkanı Ahmet Minder’in kızı Saadet Nur Minder ile Haliç Kongre Merkezi'nde düzenlenen nikah merasimine özel davetli olarak katıldı. Törend eski Avanos şimdi Bağcılar Kaymakamı Mustafa Eldivan'da yer aldı. 

Düğüne Özel Davetli Olarak Katılan AK Parti Nevşehir Milletvekili ve TBMM Katip Üyesi Mustafa Açıkgöz, "İçişleri Bakanımız Sayın Süleyman Soylu’nun evlatlarının nikah törenine katıldık. Genç çiftimize, Allah iki cihan saadeti nasip eylesin. "dedi. İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'ya hayırlı olsun dileklerinde bulunan Açıkgöz, Bağcılar Kaymakamı Mustafa Eldivan ile de bir süre görüştü.


Haliç Kongre Merkezi'nde gerçekleştirilen çiftin nikah şahitleri Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Başbakan Binali Yıldırım oldu. Soylu çiftinin nikahını İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Mevlüt Uysal kıydı.

Başbakan Yardımcıları Hakan Çavuşoğlu ve Recep Akdağ, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Berat Albayrak, Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Kalkınma Bakanı Lütfi Elvan, Maliye Bakanı Naci Ağbal, Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci, Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Ahmet Eşref Fakıbaba, Milli Savunma Bakanı Nurettin Canikli, Avrupa Birliği (AB) Bakanı ve Başmüzakereci Ömer Çelik, Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci ve Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak'ın katıldığı nikah töreninde, TBMM Başkanvekili Ahmet Aydın, eski başbakanlardan Tansu Çiller ve Yıldırım Akbulut, Genelkurmay Başkanı Orgeneral Hulisi Akar, Kara Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Yaşar Güler, Jandarma Genel Komutanı Orgeneral Arif Çetin'in aralarında bulunduğu kuvvet komutanları, AK Parti genel başkan yardımcıları, AK Parti, CHP ve MHP milletvekilleri, Emniyet Genel Müdürü Selami Altınok, valiler, belediye başkanları ve merhum Başbakan Adnan Menderes'in gelini Ümran Menderes ile çok sayıda davetli de bulundu.

Nikah sonrası Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın eşi Emine Erdoğan ve Başbakan Yıldırım’ın eşi Semiha Yıldırım’ın da olduğu toplu hatıra fotoğrafı çektirildi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'a sevgi seli
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Başbakan Binali Yıldırım, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun oğlu Engin Levent Soylu'nun düğününe katıldı. Salonu dolduran kalabalığın Cumhurbaşkanı Erdoğan'a gösterdiği sevgi görülmeye değerdi.