T.C. Kültür ve Turizm Bakanlığı Devlet Tiyatroları Genel Müdürlüğü Erzurum Devlet Tiyatrosu bünyesinde Güngör Dilmen’in yazdığı, Ali Volkan Çetinkaya’nın yönettiği "Aşkımız Aksaray’ın En Büyük Yangını" adlı tiyatro oyunu, Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi (NEVÜ)’de tiyatro severlerle buluştu.

NEVÜ Vali Şinasi Kuş Kültür ve Kongre Merkezi Damat İbrahim Paşa Salonunda Kimi zaman kahkahaya boğan kimi zaman da duygulu anlar yaşatan tiyatro oyununa, Nevşehir Valisi İnci Sezer Becel, Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi (NEVÜ) Rektörü Prof. Dr. Semih Aktekin, MHP Nevşehir İl Başkanı Adnan Doğu, Nevşehir Jandarma At ve Köpek Eğitim Merkezi (JAKEM) Komutanı J. Albay İlyas Uysal’ın yanı sıra yüzlerce tiyatro sever izledi.

Nevşehir Valisi İnci Sezer Becel, Erzurum Devlet Tiyatrosu bünyesinde Güngör Dilmen’in yazdığı, Ali Volkan Çetinkaya’nın yönettiği "Aşkımız Aksaray’ın En Büyük Yangını" adlı tiyatro oyununu izledi. 

Vali Becel, Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi (NEVÜ) Vali Şinasi Kuş Kültür ve Kongre Merkezi’nde sahnelenen ve yoğun ilgi gören tiyatro gösterisi sonrası oyuncuları sahnesinde tebrik ederek, başarılar diledi.