Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın, İçişleri Bakan Yardımcısı Muhterem İnce, Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Ahmet Misbah Demircan, Nevşehir Valisi İnci Sezer BecelTBMM Divan Katip Üyesi ve AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz, Nevşehir Milletvekili Yücel Menekşe, Nevşehir Belediye Başkanı Mehmet Savran, Hacı Bektaş-ı Veli'nin vefatının 750'nci yıl dönümü için anma etkinlikleri için Hacıbektaş ilçesine gitti.

Hacı Bektaş Veli’nin vefatının 750. yıldönümü etkinlikleri kapsamında Hacı Bektaş Veli Müzesi’ni gezen Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın, İçişleri Bakan Yardımcısı Muhterem İnce, Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy ve beraberindeki heyet Aslanlı Çeşme’den su içti.

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, Hacı Bektaş Veli’nin vefatının 750. yıldönümü Anma Etkinlikleri kapsamında Hacı Bektaş Veli Müzesi’ni ziyaret etti. Burada müze hakkında yetkililerden bilgiler alan Bakan Ersoy, ziyaretçilerle de bir süre sohbet etti. Bakan Ersoy, müze içerisinde bulunan Aslanlı Çeşme’den de su içti.