Nevşehir'de gazetecilik yaparak ili ve bölgesinin bir çok sorununa parmak basmış ve bu sorunların çoğunun giderilmesine önayak olmuş gazeteci İbrahim Uysal, Esentepe Mahallesine Muhtar Adayı olduğunu açıkladı.

Aynı zamanda İmtiyaz sahibi olduğu FİB Haber.com’a konuşan İbrahim Uysal, 31 Mart 2019 tarihinde yapılacak olan yerel seçimlerde Esentepe Mahallesi için Muhtar Adayı olduğunu söyledi.

Uzun yıllardır bu bölgeye zaten hizmet ettiğini ifade eden Uysal, ”Muhtarlık görevi ile bu hizmeti devam ettirmek için Esentepe mahallesi halkından  şahsıma ve azalarıma destek vermelerini istiyorum. İnşallah hayırlı bir hizmet vererek mahalle sakini vatandaşların yanında, yakınında olacağıma inanıyorum.” dedi.

Gelen büyük talep ve teveccüh sonrası 1980 yılında doğup büyüdüğü ve hala yaşadığı mahallesine hizmet etmek için bu yola çıktığını ifade eden Esentepe Mahallesi Muhtar Adayı İbrahim Uysal, gazetecilik mesleğim hasebiyle mahalle sorunlarını çok iyi bilmemden dolayı bu göreve talip oldum. Sadece aday olduğum mahalle değil,Nevşehir'de ki tüm mahallelerin sorunlarını çok yakından takip eden birisi olarak hangi sorunun hangi kurumda halledileceğini de çok iyi öğrendim. Muhtar olarak hizmet etmek için böyle bir yarışa çıktık. İnşallah seçilirsek, güzel hizmetlerde bulunacağız. Mahalle sakinlerimizin desteklerini bekliyoruz” dedi. 

Esentepe Mahallesi Muhtar adayı Gazeteci ve Organizatör İbrahim Uysal, Evli ve iki çocuk babası.