Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi’nde (NEVÜ) tiyatro şöleni “Kadınlar İstasyonu” ile devam ediyor. 

T.C. Kültür ve Turizm Bakanlığı Devlet Tiyatroları Genel Müdürlüğü Konya Devlet Tiyatrosu bünyesinde Demet Bozkurt’un yazdığı ve Can Ali Çalışandemir’in yönettiği "Kadınlar İstasyonu" adlı tiyatro oyunu, Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi (NEVÜ)’de tiyatro severlerle buluştu.

Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi ve Devlet Tiyatroları Genel Müdürlüğü arasında imzalanan protokol kapsamında Devlet Tiyatroları Genel Müdürlüğüne bağlı tüm Bölge Müdürlüklerince NEVÜ Vali Şinasi Kuş Kültür ve Kongre Merkezi Damat İbrahim Paşa Salonu’nda her ay düzenli olarak temsil verilmesinin karara bağlanmasının ardından, NEVÜ’nün beşinci tiyatro gösterisi bu akşam "Kadınlar İstasyonu" adlı tiyatro oyunu ile devam etti.

Öğrenci bileti 10 TL., Tam biletin 18 TL'dan satıldığı tiyatro gösterimine sanatseverler büyük ilgi gösterdi.

Nevşehir Valisi İnci Sezer Becel, Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi organizesinde düzenlenen ve Konya Devlet Tiyatrosu tarafından sahnelenen “Kadınlar İstasyonu” isimli tiyatro gösterisini izledi. 

Tiyatro gösterimi sonunda tiyatro oyuncularına ve ekibine Nevşehir Valisi İnci Sezer Becel ile birlikte teşekkür eden NEVÜ Rektörü Prof. Dr. Semih Aktekin, Devlet Tiyatroları Genel Müdürlüğü ile imzaladıkları protokol kapsamında NEVÜ Vali Şinasi Kuş Kültür ve Kongre Merkezi Damat İbrahim Paşa Salonu’nda her ay düzenli olarak halka açık tiyatro etkinliklerinin devam edeceğini söyledi.

NEVÜ Rektörü Prof. Dr. Semih Aktekin, Nevşehir Garnizon Komutanı Bahittin Murat Yakın, Avanos Kaymakamı Olgun Öner, Gençlik ve Spor İl Müdürü Muhsin Özdemir'de tiyatoyu izleyenler arasındaydı.