Sporcu kişiliği ve motosiklet tutkusuyla bilinen eski Devlet Bakanı Kürşad Tüzmen motoruna binip, yollara düşüyor ve cennet ülkemizi karış karış geziyor. Bazen yol üstünde bir mola yerinde, bazen de bir köy kahvesinde köylülerle sohbet eden Tüzmen, gelenek göreneklerimizi, halk oyunlarımızı, şarkılarımızı türkülerimizi, yöresel lezzetlerimizi ve insan hikayelerini bugün saat 11:00’de “Kürşad Tüzmen ile Benim Şehrim” programında izleyicilerle buluşturdu.

İlk Bölüm Nevşehir ile başladı...

İLK DURAK: NEVŞEHİR

Tarihi, kültürü ve insan hikayelerini evlerinize getiren “Kürşad Tüzmen ile Benim Şehrim” programı ilk bölümünde Nevşehir’de. 

İlk bölümde Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı ile balon gezisi yapan Tüzmen, Kapadokya Çarşısı’nda esnaf ile sohbet edip çömlek yapımını gösteriyor. Kapadokya Engelli Evi’ni ve Nevşehir Kalesini ziyaret ediyor.  

Kürşad Tüzmen; “Bu program sayesinde tekrar uzun ince bir yola çıktık. Memleketimin güzel insanlarına dokunmak, onların muhteşem misafirperverliğine eşlik etmek benim için onurdur. Bu sayede her rota bana başka bir rüzgar başka bir nefes verecek. Yolumuz açık olsun” dedi.

Haber Global’de yayınlanacak programın yapımcılığını Icnn Yapım&Buhara Prodüksiyon ile Yüksel Aman ve Nuri Yıldırım üstleniyor.

Kaynak: Haber Global