"Nevşehir Şehrengizi-Rüyalar Şehri" kitabı Nevşehirli Yazar Mustafa Aydın tarafından hazırlandı ve Kültür Bakanlığı'ndan izin alındı.

Yazar Mustafa Aydın ;"Kitabımız, çok yakında inşallah okurlarımızın beğenisine sunulacaktır. Kitabımıza katkı sağlayabilecek kurum, kuruluş ve hemşerilerimizin desteğini bekliyoruz. Nevşehirimize hayırlı olsun" dedi.

www.fibhaber.com FİB Haber Merkezi olarak, değerli hemşehrimiz Nevşehirli Yazar Mustafa Aydın'ı tebrik eder başarılarınızın devamını dileriz. Hayırlı olsun okuru bol olsun...

YAZARIN ÖZGEÇMİŞİ: (MUSTAFA AYDIN)

1955 yılında Nevşehir Ürgüp’te doğdu. İlk ve orta öğrenimini Kayseri’de yaptı. Liseyi İstanbul İmam Hatip Lisesinde bitirdi. Atatürk Üniversitesi Edebiyat Fakültesi Türk Dili ve Edebiyatı bölümünden 1982 yılında mezun oldu.  İkinci üniversite olarak A. Üniversitesi İktisat Fakültesi İnsan Kaynakları Yönetimi Bölümü’nden mezun oldu. Mesleği ile ilgili uzmanlık eğitimlerine, sertifika programlarına katıldı. Aile şirketlerinde üst düzey yöneticilik yaptı. Birçok şirkette Genel Müdür, Genel Koordinatör olarak görev yaptı. Özel şirketlerde danışmanlık yaptı. Kurumsal personel eğitimleri verdi. Kurum ve kuruluşlarda “Diksiyon”, “Pazarlama Yönetimi, “Satış Yönetimi”, “Yönetici Asistanlığı” seminerleri verdi. NLP konferans ve sertifika programlarına katıldı. Kendisini araştırmacı-yazar olarak tanımlıyor. Dergilerde yazıları yayınlandı. Eğitimlerinde pratik uygulamalara, birikim ve tecrübelerini aktarmaya büyük önem veriyor. Unutulmamak için okumaya ve faydalanmaya değer eserler yazdı. Hayatı boyunca bilgi ve eğitimin insan hayatında değişim ve gelişmeyi sağlayan en önemli etkenler olduğuna inandı. “Bir kitap okudum, hayatım değişti”, “Bir seminere katıldım, hayatım değişti” diyebilenlerin değişimin uygulayıcıları ve öncüleri olduğuna inanıyor, seminer ve eğitimlerinde bu değişimi hedefliyor. Kitaplarında bilgi, birikim ve tecrübelerini okuyucularına aktarmak arzusunu taşıyor. Haliç Üniversitesi'nde ve muhtelif üniversitelerde seminer ve konferanslar verdi.TV Programlarına katıldı.  ''Türkçe Diksiyon Güzel Konuşma Sanatı'' , ''Her Gün Taze Bir Başlangıçtır'' isimli Kişisel Gelişim kitabı ve ''Şiirler Yazdım Sana'' isimli şiir kitabı yayınlandı. Memleket özlemini,  Nevşehir’in tarihini, özelliklerini ve güzelliklerini anlatan ’’Nevşehir Şehrengizi’’ isimli  kitap ile gidermek istiyor. Diksiyon ve Edebiyat Dergisi ve Diksiyon ve Edebiyat Dergisi Yayınlar'ının İmtiyaz Sahibi ve Genel Yayın Yönetmeni.