Nevşehir’de bu yıl ilk kez düzenlenen Kitap Fuarı’nın bugünkü konuk yazarı Behçet Alkan oldu.

Nevşehirli gazeteci meslektaşımız Behçet Alkan, “İLERİ KARAKOL-Türkmen Dağı” adlı kitabıyla imza gününde Nevşehir Belediyesi tarafından düzenlenen Kitap Fuarında okurlarıyla buluştu.

Nevşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından düzenlenen Kitap Fuarı’nın konuğu olan gazeteci Behçet Alkan, imza günü düzenledi. 

Kitapseverlerin yoğun ilgi gösterdiği imza gününde Behçet Alkan, tecrübelerini ve kitabını anlattı.  

Savaş muhabiri olarak görev yaptığı Suriye’de karşılaştığı olaylar ve savaşa dair izlenimlerini paylaştığı İleri Karakol Türkmen Dağı adlı kitabını imzalayan Alkan, kitapseverlerle sohbet etti.

Çıra Yayın Grubu tarafından oluşturulan stantta yoğun ilgi ile karşılaşan Alkan, konuya meraklı olanların sorularını da yanıtladı.

Afganistan, Arakan, Batı Afrika, Somali, Kenya ve Suriye’de görev yapan Alkan, Anadolu Ajansı’nın Nevşehir Bürosundaki görevinin yanı sıra aynı kurum adına savaş muhabiri olarak çeşitli coğrafyalarda görev yaptı.

Nevşehir'de ilk kez düzenlenen Kitap Fuarını değerlendiren Gazeteci Yazar Behçet Alkan, Nevşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Savran’a teşekkür ederek şunları söyledi. “Kitap fuarında bulunmaktan dolayı çok mutluyum. Bu kadar kapsamlı bir fuar olduğunu bilmiyordum. Bu etkinliğin her yıl devam etmesini diliyor imza günüme katılan tüm misafirlerimize çok teşekkürediyorum" dedi.

FİB Haber Merkezi olarak değerli meslektaşımız Behçet Alkan'a imza gününün hayırlı olmasını diliyor, yeni kitaplarını bekliyoruz. “