5-6-7 Eylül 2019 tarihlerinde Nevşehir'in Ürgüp ilçesinde gerçekleştirilecek olan 48. Uluslararası Ürgüp Bağ Bozumu Festivalinde ünlü şarkıcı İzel konser verecek. 

5 Eylül Onur Şan: Nevşehir'in Ürgüp ilçesinde gerçekleştirilecek olan 48. Uluslararası Ürgüp Bağ Bozumu Festivalinin ilk günü, 5 Eylül Perşembe günü İsmail Özkan, Mine Geçirli, Onur Şan TRT Müzik kanalında "Alaturka Akşamlar" proğramı Canlı yayınıyla birbirinden güzel şarkılarını seslendirecek

6 Eylül İzel: Ürgüp kültürünü, gelecek kuşaklara aktarmanın amaçlandığı, Ürgüp üzümünün tanıtımı, tarımın desteklenmesi gibi birçok amacı bulunan Uluslararası Bağ Bozumu Festivali'nin 2.ci günü akşam ise ünlü Şarkıcı İzel, Ürgüp'te sevenleri ile buluşacak.

7 Eylül Orhan Hakalmaz; Festivalin son gün akşamında ise Orhan Hakalmaz sahne alacak.

Ürgüp'te Türk Pop Müziğinin Sevilen İsmi 'İzel' rüzgarı esecek...

Ürgüp Belediyesi tarafından düzenlenecek ve 3 gün sürecek olan Festivalde konserler halka açık ve ücretsiz olacak.

Festivalde üzüm ikramları, yarışmalar, halk oyunları gösterileri, pekmez yapımı, bağ bozumu, ikramlar gibi renkli görüntülere sahne olacak. Bu yıl 48'ncisi düzenlenecek festivale herkezi davet eden Ürgüp Belediye Başkanı Mehmet Aktürk: "Ülkemizin birçok yerinden bölgemizi gezmeye gelecek misafirler bizleri zaman zaman arayarak festivalin tarihini soruyorlar, festival dönemine Kapadokya gezisi planlamayı düşünüyorlar, bir çok seyahat acentası tur programlarına Ürgüp Uluslararası Bağ Bozumu Festivali'ni ekliyor. Böylesi önemli bir festivale biz de yoğun çaba harcayarak hem Ürgüplü vatandaşlarımıza hem de misafirlerimize unutmayacakları bir festival yaşatmayı amaçlıyor, tüm vatandaşlarımızı bu vesile ile festivalimize davet ediyorum.” dedi.