Ulusal basında 49. Uluslararası Ürgüp Bağ Bozumu ve Balon Festivali rüzgarı esti! Basın yayım organları Ürgüp Festivaline geniş yer ayırdı.

49. Ürgüp Bağ Bozumu Festivali 10-11-12 Eylül tarihleri arasında Nevşehir'in üzümüyle meşhur Ürgüp ilçesinde yapıldı.

Ürgüp Belediye Başkanı Mehmet Aktürk ev sahipliğinde gerçekleştirilen festivale Nevşehir Valisi İnci Becel Sezer, Kaymakam Mehmet Maraşlı, Nevşehir Milletvekili Yücel Menekşe, Siyasi parti başkanları, STK temsilcileri, davetliler ve binlerce vatandaşlar katıldılar.

Festivalde çeşitli yarışmalar, konserler, ve bağ bozumu ve balon uçuşları ile sona erdi.

Ürgüp Belediyesi tarafından 10-11-12 Eylül 2021 tarihleri arasında düzenlenen 49. Uluslararası Ürgüp Bağ Bozumu ve Balon Festivali, ulusal basında geniş yer buldu.

TV 100 ekranlarının sevilen spor proğramı Var Odası'ndan Haber Türk'e, TGRT'den, Sabah gazetesine, bir çok ulusal Tv'ler festivali ekranlarına ve sayfalarına taşıdılar.

Ürgüp Belediye Başkanı Mehmet Aktürk yaptığı açıklamasında; "Festivalimiz dolayısıyla Ürgüp’ümüze gelen 24Tv Gn.Y.Yönetmeni Murat Çiçek, Sabah Gazetesi Köşe Yazarı İsa Tatlıcan ,Kanal D Ankara Temsilcisi Zafer Şahin, Tgrt Haber Gn.Y. Yönetmeni Ercan Seki, TV100 Haber Koor. Özkan Tamirak ile birbirinden kıymetli ulusal basın mensubu arkadaşlarımızı belediyemizde ağırladık. Festivalimize ve bizlere olan ilgilerinden ötürü kendilerine teşekkür ediyorum. Yine bu vesile ile, Ürgüp ilçemiz ve ilçe dışından gelen on binlerce insanı ağırladığımız 49. Bağ Bozumu festivalinin ilçemize , ilimize ve ülkemize hayırlara vesile olması temennisinde bulundu." dedi.