Ürgüp Belediyesi sinema salonunda vizyon filmler izleyiciyle buluşuyor.

Teknik altyapısı günümüz şartlarına uygun hale getirilen Ürgüp Belediyesi sinema salonu yeni yıldan itibaren Türkiye'nin önde gelen yapımlarını Ürgüp'te sinemaseverlere buluşturmaya devam ediyor.

Her gün 2 vizyon filminin dönüşümlü olarak, ekonomik bilet fiyatlarıyla öğrenci dostu kent Ürgüp'te izleyiciye ulaşan sinema salonunda bugünden itibaren çocukların ilgiyle izleyeceği TRT ve Türk Havacılık ve Uzay Sanayii AŞ (TUSAŞ) ortaklığıyla hazırlanan "Aslan Hürkuş Kayıp Elmas" animasyon filmi Ürgüp'te gösterime giriyor.

Okul çağındaki çocuklara havacılığı sevdirmek ve onları gelişen milli teknoloji hakkında bilgilendirme hedefinde olan film, her gün 11:00, 13:00 ve 15:00'te izleyiciyle buluşacak.

ASLAN HÜRKUŞ KAYIP ELMAS

HER GÜN 11:00 - 13:00 - 15:00

TAM: 12 TL ÖĞRENCİ:10 TL

Aslan, uçak mühendisi olmanın hayalini kuran küçük bir çocuktur. Aslan'ın babası Hasan Usta, kahraman bir pilot olan babasından kalan eşyaları Aslan'a vermeye karar verir. Büyük bir heyecanla eşyaları karıştırmaya başlayan Aslan, eşyaların arasında büyük büyük babasının Hürkuş adını verdiği eski uçağının canlanabildiğine dair izlere rastlar. Bunun üzerine harekete geçen Aslan, arkadaşlarını da yanına alarak kayıp kolun ve Hürkuş'un peşine düşer. Ancak kayıp kolu arayan sadece Aslan ve arkadaşları değildir. Aslan, kimse ulaşmadan Hürkuş'u bulmayı başarabilecek midir?

KESİŞME - İYİ Kİ VARSIN EREN

HER GÜN 17:00 - 19:00 - 21:00

TAM: 12 TL ÖĞRENCİ:10 TL

Kesişme; İyi ki Varsın Eren, Trabzon Maçka'da teröristlerle kahraman Mehmetçiğin çatışması sırasında hayatını kaybeden Eren Bülbül ve onu korumaya çalışırken şehit olan Astsubay Kıdemli Başçavuş Ferhat Gedik’in hayat hikayesini konu ediyor.