Haber 7.com'un da ödül aldığı FİB Haber Ajansı'nın organize ettiği '6. Geleneksel Kapadokya Yılın Enleri Anadolu Kent Ödülleri' Nevşehir’de düzenlenen muhteşem geceyle sahiplerini buldu.FİB Haber Ajansı'nın Nevşehir'de her yıl geleneksel olarak düzenlediği; "Kapadokya Yılın Enleri Anadolu Kent Ödüllleri Zirvesi"  Salı gecesi Nevşehir Kapadokya Dedeman Otel'de yapılan törenle sahiplerine verildi. Anadolu'nun bu en anlamlı ve en prestijli ödül törenlerinde spor, sanat, siyaset, iş dünyası ve medyanın çok değerli isimleri yer aldı. Tam 50 Dalda Yılın En İyileri Ödülleri sahiplerini buldu.

 

Ulusal basının da büyük ilgi gösterdiği  Anadolu'nun en prestijli ödül töreninde "Yılın En İyi İnternet Haber Sitesi" ödülü, halkın yoğun oylarıyla;  Haber7.Com ailesi adına Haber 7 Genel Yayın Yönetmeni İbrahim ERDOĞAN'a verildi.

 Haber 7'ye 'Nevşehir Kapadokya'da Yılın Anadolu Kent Ödülü

Törende Açılış konuşmasını yapan FİB Haber ve FİB Ajans Genel Koordinatörü Fikret Çapacı, bu yıl altıncısını gerçekleştirdikleri ödül töreniyle amaçlarının öncelikle iyilerin ödüllendirilerek örnek teşkil etmesi ve Kapadokya bölgesinin tanıtımına katkıda bulunarak Nevşehir’imizin markalaşması olduğunu söyledi.

 

Sunumlarını tecrübeli sunucu Zeynep Köşker’in yaptığı Ödül Töreninde "Yılın Devlet Adamı ve Siyasetçisi" ödülü Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'a, "Yılın Bakanı" ödülü Spor  Bakanı Suat Kılıç ve Ekonomi Bakanı Zafer Çağlayan’a, Yılın Milletvekili Ödülü İstanbul Milletvekili Metin Külünk’e, "Yılın Valisi" ödülü Isparta Valisi Memduh Oğuz’a Yılın Belediye Başkanları Ödülleri Büyükşehir de Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, Şehir de Aksaray Belediye Başkanı Nevzat Palta, İlçede Avanos Belediye Başkanı Dr.Mustafa Körükcü ve Beldelerde Yazıhüyük Belediye Başkanı Cengiz Çavdar’a verildi.

 

 "Yılın En İyi Haber Ajansı" ödülü Anadolu Ajansı ve Cihan Haber Ajansına, "Yılın En İyi Televizyon Kanalı" ödülü TRT 1'e, "Yılın En İyi Spor Programı" ödülü Beyaz Tv Ve Gol’e,Yılın En İyi Belgesel Ödülü Gez Göz Arpacık TRT1 Yapımcı-yönetmen Hasan Yıldız’a,Yılın Gazetesi Star Gazetesi,Yılın Sosyal sorumluluk Ödülü Akut Başkanı Nasuh Mahruki,Yılın Gazetecisi Ödülü Rasim Ozan Kütahyalı, Yılın Tartışma Programı Dinamit Beyaz Tv sunucu ve Moderatör Latif Şimşek, Yılın Rektörü Nevşehir Üniversitesi Rektörü Prof. Dr .Filiz Kılıç, Yılın Aktüel Magazin Programı 2.Sayfa Kanal Türk, Yeşilçam Ödülü Ediz Hun, Yılın Yatırımcısı Ödülü Kozza Termal Garanti Konut, Kayakapı Projesiyle Dinler Turizm de ödül alan isimler arasında yer aldılar.