Atv yayınlanan ve ekranların sevilen programı Esra Erol'da programının baş kameramanı Kozaklılı hemşehrimiz Şükrü Cihan sezon finali boşluğunda Kozaklı ilçesinde dış mekan düğün fotoğrafçılığına başladı...

FİB Haber Merkezi olarak kendisi ile yaptıgımız görüşmede memleketi Kozaklı ilçe halkının bazı şeylerde artık kaliteli güzel işleri hak ettiğini bu eksikliği gidermek için kolları sıvadığını dile getirdi.

12 yıldır ulusal kanallarda çalıştıgını 3 sezondurda Esra Erol ile birlikte proğramı için emek verdigini ve her gittigi il ilçe köyde Nevşehirli olduğunu Kapadokya ve Nevşehir'in güzelliklerini görmeyen insanlara tavsiye ettıgını dile getirdi.

Kozaklı ve Nevşehir'in tanıtımını her fırsatta yaptıgını dile getiren usta kameraman Cihan, Nevşehir sevdalısı biri olarak sadece üzerine düşen görevi yerine getirdiğini ifade etti. 

Şimdi ise Kozaklı da yeni evlenecek çiftlere dış mekan çekimleri ile 12 yıllık tecrübe ve profesyonel çalışmalarını taşımayı amaçlıyor.

Şükrü Cihan kimdir?

1986 Kozaklı Doğumlu İlk Orta Öğrenimini Kozaklıda Tamamlamış Üniversite Hayatını Nevsehirde Sürdürmüştür. 2007 Yılında Kanal A TVde Asistanlık Yapmış Ve 6 Ay Gibi Kısa Sürede Kadrolu Çalışanı Olmuştur. Uzun Süren Kanal A Macerasından Sonra Askerlik Nedeni ile Ayrılmış Daha Sonra ATV de Yayınlanan Esra Erol Programında 3 Yıldır Çalışmaktadır.

Kendisine www.fibhaber.com ailesi olarak başarılar diliyoruz.