Nevşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından bu yıl 1.’si düzenlenen Kültür ve Sanat Günleri kapsamında ilk program Nevşehirli vatandaşlardan büyük ilgi gördü.

Yöresel Urfa kıyafetleriyle Nevşehir Belediyesi Kapadokya Kültür ve Sanat Merkezinde sahne alan Şanlıurfa Ateşi Sıra Geceleri Grubu salou hınca hınç dolduran katılımcılara unutulmaz bir gece yaşattı. Seslendirdikleri yöresel türkülerin yanı sıra davul-zurna eşliğinde katılımcıları coşturan grup, gösterdikleri başarılı performanslarıyla da türkü severlerden büyük alkış aldı.

Grubun söylediği türkülere eşlik eden katılımcılar, gece boyunca  davul ve zurna eşliğinde hep birlikte halay çekip gönüllerince eğlendiler.

Ayrıca, Urfa Sıra Gecesi eşliğinde katlım gösteren Nevşehirli vatandaşlara çiğ köfte ikram edildi.

AK PArti Nevşehir Milltvekili Yücel Menekşe yaptığı açıklamasında; "Nevşehir Belediyemiz tarafından düzenlenen kültür etkinlikleri kapsamında, Kültür Merkezimizde Urfa Sıra Gecesi Programında hemşehrilerimizle buluştuk. Geceye özel yaptığımız çekilişle hemşehrilerimize bölgemizin eşsiz güzelliklerini havadan görmeleri için balon turu, kara yolu ile gezmeleri için Big Bus otobüs turumuzu hediye ettik. Bu güzel programı düzenleyen Belediye Başkanımız Rasim Arı ve emeği geçen tüm çalışanlarımıza teşekkür ederim" dedi.