Göre Belediye Başkanı Mustafa Topçu'nun torunu Eymen Efe sünnet olarak erkekliğe ilk adımını attı.

Göre Belediyesi düğün salonunda, Esra ve Eray Acet’in oğulları, Göre Belediye Başkanı Mustafa Topçu'nun torunu Eymen Efe için sünnet töreni gerçekleştirildi.

Minik Eymen Efe'nin Sünnet merasimine, Topçu ve Acet Ailesinin çok sayıda eş dost akrabaları ve kalabalık bir davetli topluluğu katıldı.   

Sünnet düğünün sunumlarını FİB Ajans ve Organizasyon Adına Gazeteci Fikret Çapacı yaparken, Düğünde Minik Eymen Efe salona Mehter müziği eşliğinde Yeniçeri Askerleri ile sahneye taşındı. 

Daha sonra Eymen Efe'nin Annesi Esra ve Babası Eray Acet ile birlikte sahneye davet edilen aile büyüğü dedeler Göre Belediye Başkanı Mustafa Topçu ve Aslan Acet birlikte Afrin Gazisi Zeki Didinmez tarafından getirilen Kuran- ı Kerim ve Türk Bayrağı verilmeside davetlileri duygulandırırken uzun süre alkışlandı.

Sünnet töreninde sanatçı Muammer Ünal ve orkestrasının seslendirdiği birbirinden güzel parçalar davetlilerden büyük beğeni topladı. Palyaçolarda sünnet düğününe katılan çocukları eğlendirdi.  

Çeşitli İkramların da yer aldığı sünnette davetliler minik Eymen Efe ve Acet ailesini tebrik ederek “Darısı damatlığına” dediler.

En mutlu günlerinden birini yaşadıklarını ifade eden Göre Belediye Başkanı Mustafa Topçu, “Bizi bu mutlu günümüzde yalnız bırakmayan herkese çok teşekkür ederim. Torunum Eymen Efe sünnet olarak erkekliğe ilk adımı atmıştır. Allah herkese böylesi mutlu günleri yaşatmayı nasip etsin” ifadelerini kullandı.

Düğün havai fişekler eşliğinde devam etti.

Bizde FİB Ajans Organizasyon olarak Bozkurt ailesine yavrularıyla beraber ömür boyu mutluluklar dileriz.

Düğün ve Sünnet Organizasyonlarının Nevşehir ve Kapadokya da ki en önemli adresi FİB ajans & Organizasyon size bir telefon kadar yakın...

0 384 212 9 444 
GSM: 0 532 627 28 74
www.nevsehirorganizasyon.com
www.fibajans.com