Bolywood olarak bilinen Hint sinema sektörünün ünlü yönetmeni Ribhu Dasgupta ve ekibi aksiyon türündeki ‘Durga’ filminin çekimi için Tarihi mekânları ve mimari yapılarıyla yerli dizi ve film çekimlerinin gözdesi olan Masalkent Ürgüp'deki çekimlerini tamamladı.

Filme cast casting hizmeti veren Ahmet Yıldız yaptığı açıklamada; "Cast-casting hizmetini vermiş olduğumuz projemizde bizlerden desteklerini esirgemeyen Ürgüp Belediye başkanımız Mehmet Aktürk ve ekibine Karain, Cemil köyü muhtarlarımıza ve aramızda görev alan tüm arkadaşlarıma teşekkür ederim.

Burdan bir müjdeyi daha yine yeniden diyerek paylaşmak isterim. Şuan hazırlıklarını sürdürdüğümüz yeni sinema filmi projemizin çekimlerine de Temmuz ayında başlıyoruz. Sağlıcakla sevgiyle kalın." dedi.

Ürgüp Kapadokya bölgesine hayran kaldıklarını belirten ünlü hintli yönetmen Ribhu Dasgupta, film çekimleri için burayı seçmekte ne kadar haklı olduklarını söyledi. Filmin Kapadokya'nın yanı sıra Mardin ve Gaziantep'te de çekileceğini belirten Dasgupta "Hint sinemasının çok sayıda ünlü aktörü bu filmde oynayacak. Şimdiden çok heyecanlandım" dedi.