Kapadokya'da çekimleri devam eden Netflix’in yeni filmi "Aşk Taktikleri" filminin başrol kadrosunda "Doğduğun Ev Kaderindir' dizisinin sevilen ismi Demet Özdemir ile "Akıncı" dizisi başrol oyuncusu Şükrü Özyıldız yer alıyor.

"Aşk Taktikleri"nin çekimleri Kapadokya'da sürüyor...

Demet Özdemir ve Şükrü Özyıldız'ın başrollerini paylaştığı "Aşk Taktikleri"nin filminin çekimleri Kapadokya'nın merkezi Nevşehir'de tüm hızıyla sürüyor. 

Netflix'te yer alacak, filmin kadrosunda Özgür Ozan ve Atakan Çelik gibi isimlerde yer alıyor. Yönetmenliğini Emre Kabakuşak'ın yaptığı "Aşk Taktikleri" senaryosu ise Pelin Karamehmetoğlu'na ait. 

Zaman zaman setten fotoğraf paylaşan ünlü isimlerin çekimler esnasında oldukça keyifli zaman geçirdikleri objektiflere yansıyor. 

Şükrü Özyıldız ile birlikte rol aldığı Aşk Taktikleri adlı filmden yeni kareleri paylaşan güzel oyuncu Demet Özdemir, setten bir fotoğrafını paylaşarak fotoğrafın altına, ‘O zaman biraz taktik, biraz eğlence ve çok kalp’ yazdı.

Ürgüp'te ve Kapadokya'da çekilen bir çok dizi sinema ve reklam filmlerine profesyonel ekibi ile yıllardır cast casting hizmeti veren Mustafa Kırboğa, Romantik komedi türünde "Aşk Taktikleri" yeni film hakkında yaptığı açıklamasında "Netflix’in yeni filmi “Aşk Taktikleri” adlı film çekimleri başladı. Bölgemize hayırlı olsun" dedi.

Zaman zaman setten fotoğraf paylaşan Demet Özdemir, son olarak Kapadokya'nın eşsiz manzaralarını kendi Instagram hesabına taşıdı.