Yıldız ve Mehmet Adem Karadaş'ın kızı Tuğba Karadaş ile Hayriye ve Yüksel Çiftçi çiftinin oğlu Furkan Çiftçi hafta sonu gerçekleştirilen nişan merasimi ile evlilik yolunda ilk adımı attı.

Kır bahçesinde aileler arasında düzenlenen nezih törende çiftin mutluluğu adeta gözlerinden okunuyordu.

Nişan merasimine, AK Parti Nevşehir Milletvekili Yücel Menekşe, AK Parti Nevşehir İl Başkanı Ali Kemikkıran, Türkiye Harp Malulu Gaziler, Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Nevşehir İl Temsilcisi Afrin Gazisi Zeki Didinmez, Yönetim Kurulu Üyesi Gazi Muammer Işır, FİB Haber Merkezi Genel Koordinatörü İbrahim Uysal, Fikret Çapacı, Nevşehir Yaşlılar ve Engelliler derneği üyeleri ile her iki ailenin çok sayıda eş dost ve akrabaları katıldı.

AK Parti Nevşehir Milletvekili Yücel Menekşe tarafından "Karadaş ve Çiftçi " ailelerinin bu özel günlerinde genç çiftin nikah yüzüklerini takarken, "Kızımız Tuğba ile oğlumuz Furkan'ın nişan yüzüklerini takarak evliliğin ilk adımını gerçekleştirdik. Karadaş ve Çiftçi ailelerimiz adına Tuğba ve Furkan çiftine hayırlı olsun inşallah" dedi.  

Şener Simit tarafından okunan duanın ardından pastası kesilen çiftin nişan töreni sonrası www.fibhaber.com a aile büyüğü adına açıklamada bulunan  Nevşehir Yaşlılar ve Engelliler derneği Başkanı Mehmet Adem Karadaş duygularını şöyle dile getirdi: "Çok mutluyum mutluluğumuzu anlatmak çok zor ‘Allah; bütün anne ve babalara böylesi mutlu günleri nasip etsin inşallah. Canımdan çok sevdiğim kızım Tuğba ile değerli oğlum Furkan'ın bu mutlu gününde bizleri yalnız bırakmayan tüm akraba ve dostlarımıza teşekkür ediyorum. Allah hepisinden razı olsun çok mutluyum çok sevinçliyim, darısı tüm bekarların başına' dedi.

Biz de FİB Haber olarak Karadaş ve Çiftçi ailelerini tebrik ediyor genç çiftimiz Tuğba ve Furkan'a mutluluklar diliyoruz.