Nevşehir merkez ilçeye bağlı Çardak köyü eşrafından Nigar ve Mustafa Hiçyılmaz'ın biricik kızları Dilber Hiçyılmaz ile Vahdet ve Melek Açıkgöz ailesi’nin değerli oğlu Elber Açıkgöz hafta sonunda Göre düğün salonunda düzenlenen rüya gibi bir düğün töreniyle dünya evine girdi.

Davetlileri kapıda karşılayan Hiçyılmaz ve Açıkgöz aileleri, bu mutlu günlerinde kendilerini yalnız bırakmayan tüm dostlarına teşekkür ettiler.

Göre Belediyesi düğün salonunda düzenlenen düğün töreniyle hayatlarını birleştiren Dilber ve Elber Açıkgöz'ü, bu mutlu günlerinde, her iki ailenin eş dost ve akrabaları, iş, siyaset, bürokrasi ile çok sayıda davetlileri buluşturan düğünde Dilber ve Elber Açıkgöz çifti birlikte bir ömre “Evet” dedi.

Alkışlarla sahneye davet edilen Dilber ve Elber Açıkgöz çifti birlikte bir ömre “Evet” dedi.

Göre Belediyesi Nikah Memuru Vehbi Doğan'ın nikahını kıydığı ve adeta masalları aratmayacak bir düğün töreniyle hayatlarını birleştiren genç çiftin mutlulukları gözlerinden okunurken, damadın babası Vahdet Açıkgöz ile gelinin babası Mustafa Hiçyılmaz, misafirlerini girişte karşılayıp, yerlerine kadar eşlik ettiler.

Düğün sonrası ise konuklarını yine beraberce kapıya kadar uğurlayan dünürler, örnek bir ev sahipliği örneği sergilediler.

Düğünde gönüllerince eğlenen davetliler düğün töreni sonrası, genç çifti tebrik ederek, ayrıldılar.

Rüya gibi geçen Düğün töreni sonrası mutluluğu gözlerinden okunan gecenin kahramanları Dilber ve Elber Açıkgöz çiftide "Bu en mutlu günümüzde bizleri yalnız bırakmayarak teşrif eden tüm dostlarımıza teşekkür ederiz" dediler.

Rüya gibi geçen Düğün töreni sonrası mutluluğu gözlerinden okunan damadın babası Vahdet Açıkgöz, duygularını şöyle dile getirdi: "Çok mutluyum mutluluğumuzu anlatmak çok zor ‘Allah; bütün anne ve babalara böylesi mutlu günleri nasip etsin inşallah. Canımdan çok sevdiğim oğlum Elber ile değerli kızım Dilber'in bu mutlu gününde bizleri yalnız bırakmayan tüm akraba ve dostlarımıza teşekkür ediyorum. Allah hepisinden razı olsun çok mutluyum çok sevinçliyim, darısı tüm bekarların başına' dedi.

FİB HABER MERKEZİ olarak Hayatlarını birleştiren Dilber ve Elber Açıkgöz çiftimizi kutluyor, bir ömür boyu mutluluklar diliyoruz.

Nevşehir de Düğün, Nişan, Sünnet Açılış gibi tüm organizasyonlarınızda "FİB ajans Organizasyon" size bir telefon kadar yakın...

Düğün-Sünnet-Konser-Festival-Açılış gibi bütün özel organizasyonlarınızda "Mutluluğa atılan imza" FİB Ajans ve Organizasyon her zaman yanınızda...

0 384 212 9 444- 0 532 627 28 74

nevsehirorganizasyon.com

0 532 627 28 74 İbrahim Uysal-Fikret Çapacı