Nevşehir'de Sektörün kralı "Emin Et Gurme" adlı yeni iş yeri Nevşehirliler ile buluştu.

Emin ve Cengiz KÜSMEZ'in sahibi olduğu "Emin Et Gurme", düzenlenen açılış töreni ile hizmete girdi.

Nevşehir merkez Cevher Dudayev Mahallesi. Yasemin Sokak. No: 16/4 adresinde gerçekleştirilen Açılış törenine Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı, Belediye Başkan Yardımcıları Bektaş Demir, Ersan Erkut, Nevşehir Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Mehmet Ergin, AK Parti Merkez İl Başkanı Ferit Yiğitarslan, Nevşehir Belediyesi Muhtarlık İşleri Müdürü Feridun Özdemir, Afrin Gazisi Zeki Didinmez, Cevher Dudayev Mahalle Muhtarı Abdurrahman Keten, Mehmet Topal ile çok sayıda vatandaş katıldı.

Hafız Mahmut Kemikkıran hoca tarafından yapılan duanın ardından protokol üyeleri hep birlikte "Emin Et Gurme" açılış kurdelesini keserek, hayırlı olsun dileklerinde bulundular.

Açılış törenine katılan Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı; "Nevşehir’imizde "Emin Et Gurme" nin açılışını dualarla gerçekleştirdik. Rabbim; hayırlı ve bereketli kazançlar nasip eylesin. Hayırlı olsun." dedi.

İşletmeci Emin ve Cengiz KÜSMEZ ve ailesininde yer aldığı açılış töreninde vatandaşlara çiğ köfte ve kuru pasta ikram edildi.

"Emin Et Gurme" markası ile üretilen et, tavuk ve sucuk ürünlerinin yanı sıra organik şarküteri ürünlerininde yer aldığı Gurme mağazası ilk günden büyük ilgi gördü. 

Firma adına açıklamada bulunan işletme sahipleri Emin ve Cengiz KÜSMEZ, "Öncelikle Nevşehir'in Yöresel lezzetler durağı "Emin Et Gurme" açılış törenimize katılım gösteren değerli protokolümüze ve tüm misafirlerimize teşekkür ediyoruz. Açılışa özel fiyatlarla tüm ürünlerimiz şimdi "Emin Et  Gurme'de sizleri bekliyor... Nevşehir'in Yöresel lezzetler durağı "Emin Et Gurme" mağazamızda Siz Değerli Misafirlerimizi de Aramızda Görmekten Mutluluk Duyarız. Tüm vatandaşlarımızı mağazamıza bekliyoruz " dedi.

Emin Et Gurme'de şimdi taze kesim danalarımız ve kuzu tavuklarımız büyük indirimlerle halkımızın hizmetine girmiştir.

Baharat, et, tavuk, köfte doğal ev sucuğu, Tavuk tava, et tava, pide içi ve mangallık hazırlanır. Emin Et Gurme farkıyla Eras 2.ci iş merkezinde bekliyoruz..

Bazı Ürünlerimiz : Et ve tavuk ürünleri, Sucuk, Baharat Çeşitleri, Nevşehir yöresel ürünler ve Günlük el açımı yufka...

Açılışa özel fiyatlarla tüm Nevşehir halkını bekliyoruz:

Dana But: 58.90 TL
Sucuk: 55 TL
Dana Kıyma: 46.90 TL
Yumurta:18.50 TL
Tüm Tavuk: 10.95 TL

Nevşehir'in meşhur Tavası hazırlanır...

Nevşehir'de yöresel lezzetlerin buluştuğu nokta! 

"Emin Et Gurme"

Adres : Cevher Dudayev Mahallesi. Yasemin Sokak. No: 16/4 NEVŞEHİR

Emin Küsmez: 0 535 067 89 00

Cengiz Küsmez: 0 535 983 83 64