Nevşehir'in Kavak kasabası iş insanlarından Doğan Narenciye İşletme sahibi Yüksel Doğan'ın değerli oğlu Hamit Doğan, Esra Türk ile İstanbul'da düzenlenen nikah töreniyle dünya evine girdi.

Gelinin babası İdris Türk, annesi Neşe Türk, damadın babası Yüksel Doğan ve annesi Aysun Doğan ile Türk ve Doğan çiftinin yakın eş dost ve akrabalarının katıldığı Nikah töreninde Esra ve Hamit çifti birlikte bir ömre “Evet” dedi.

Nikahlarını Sultangazi Belediye Başkanı Av. Abdurrahman Dursun'un kıydığı nikah merasiminde şahitliklerini ise, Sultangazi MHP ilçe başkanı hemşehrimiz Yusuf Özel, Kadir Doğan, Elmas Odabaşı ve Müjde Özen yaptı.

Sultangazi Belediye Başkanı Av. Abdurrahman Dursun; "Türk ve Doğan ailelerinin kıymetli evlatları Esra & Hamit Doğan’ın mutlu günlerinde Rabbim mutlu mesut ve bahtiyar eylesin." dedi.

Sultangazi MHP ilçe başkanı hemşehrimiz Yusuf Özel'de; "Genç çiftimizin nikah merasimine katılım sağlayarak, nikah akdinde şahitlik ettik. Esra ve Hamit Doğan çiftine ömür boyu mutluluklar dilerim." dedi.

Aile büyükleri adına damadın babası Yüksel Doğan: " ‘Allah; bütün anne ve babalara böylesi mutlu günleri nasip etsin inşallah. Canımdan çok sevdiğim oğlumuz Hamit ile değerli Kızımız Esra'nın bu mutlu gününde bizleri yalnız bırakmayan tüm eş, dost ve akrabalarımıza teşekkür ediyorum. Allah hepsinden razı olsun çok mutluyum çok sevinçliyim, darısı tüm bekarların başına' dedi.

Nikah töreni sonrası mutluluğu gözlerinden okunan gecenin kahramanları Esra ve Hamit Doğan çiftide duygularını şöyle dile getirdi; "Çok mutluyuz mutluluğumuzu anlatmak çok zor. Nikâh törenimize katılan başta Sultangazi MHP ilçe başkanımız, hemşehrimiz Yusuf Özel Başkanım'a ,bizleri orda yalnız bırakmayan Yavuz Demir Abim ve Ümit Koç kardeşime ve ayrıca arayıp/ mesaj gönderen tüm dostlarımıza teşekkür ederiz. Nikahımızı kıydık, 14 Temmuz'da ki düğünümüze herkesi bekleriz" dediler.

Bizde FİB Haber.Com İnternet Gazetesi olarak genç çifte iki cihan saadetiyle bir ömür boyu mutluluklar diliyoruz.