Güngör Ailesi’nin biricik kızları Havva Güngör ile Öztürk Ailesi’nin değerli oğlu Ahmet Öztürk hafta sonunda düzenlenen rüya gibi bir düğün töreniyle dünya evine girdi.

Davetlileri kapıda karşılayan Güngör ve Öztürk aileleri, bu mutlu günlerinde kendilerini yalnız bırakmayan tüm dostlarına teşekkür ettiler.

Kristal toplantı ve düğün salonunda düzenlenen düğün töreniyle hayatlarını birleştiren Havva ve Ahmet Öztürk'ü, bu mutlu günlerinde, Nevşehir Belediye Başkanı Mehmet Savran, Nevşehir Belediye Başkan Yardımcısı Furkan Feralan, Türkiye Harp Malulu Gaziler, Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Nevşehir İl Temsilcisi Afrin Gazisi Zeki Didinmez,  Kapadokya Nevşehirspor Başkanı Fatih Önemli ve yönetim kurulu üyeleri, çiftin eş dost ve akrabaları, iş, siyaset, bürokrasi ile Türkiye'nin birçok farklı illerinden gelen çok sayıda davetlileri buluşturan düğünde Havva ve Ahmet Öztürk çifti birlikte bir ömre “Evet” dedi.

Alkışlarla sahneye davet edilen Havva ve Ahmet Öztürk çifti birlikte bir ömre “Evet” dedi.

Nevşehir Belediye Başkanı Mehmet Savran'ın nikahını kıydığı ve adeta masalları aratmayacak bir düğün töreniyle hayatlarını birleştiren genç çiftin mutlulukları gözlerinden okunurken, damadın babası Mehmet Öztürk ile gelinin babası Mehmet Güngör, misafirlerini girişte karşılayıp, yerlerine kadar eşlik ettiler.

Düğün sonrası ise konuklarını yine beraberce kapıya kadar uğurlayan dünürler, örnek bir ev sahipliği örneği sergilediler.

Düğünde gönüllerince eğlenen davetliler düğün töreni sonrası, genç çifti tebrik ederek, ayrıldılar.

Rüya gibi geçen Düğün töreni sonrası mutluluğu gözlerinden okunan gecenin kahramanları Havva ve Ahmet Öztürk çiftide "Bu en mutlu günümüzde bizleri yalnız bırakmayarak teşrif eden tüm dostlarımıza teşekkür ederiz" dediler.

FİB HABER MERKEZİ olarak Hayatlarını birleştiren Havva ve Ahmet Öztürk çiftimizi kutluyor, bir ömür boyu mutluluklar diliyoruz.


Nevşehir de Düğün, Nişan, Sünnet Açılış gibi tüm organizasyonlarınızda FİB ajans Organizasyon size bir telefon kadar yakın...

Düğün-Sünnet-Konser-Festival-Açılış gibi bütün özel organizasyonlarınızda Mutluluğa atılan imza FİB Ajans ve Organizasyon her zaman yanınızda...

0 384 212 9 444- 0 532 627 28 74

nevsehirorganizayon.com

0 532 627 28 74 İbrahim Uysal-Fikret Çapacı