Kaymaklı kasabasından Kaymaktaş Bims firması sahibi İş adamı Metin Tutkun'un oğlu Sefa Tutkun ile Meryem Gültekin düzenlenen nikah töreni ile dünya evine girdi.

Nevşehir merkez ilçeye bağlı Göreme kasabası "Holiday Cave hotel" bahçesinde gerçekleştirilen nikah törenine yeni tip koronavirüs (Kovid-19) tedbirleri kapsamında yaklaşık 100 kişilik davetli topluluğu katıldı.

Nikah töreninde aile büyükleri adına açıklamada bulunan İş adamı Metin Tutkun; "Bu güzel günümüzde evlatlarımızın nikah töreninde bizleri yalnız bırakmayarak davetimize icabet eden tüm eş, dost, akraba ve yakınlarımıza teşekkür ederiz." dedi.

Yine Koronavirüs tedbirleri kapsamında çiftin yakın eş dost ve akrabalarının katıldığı Nikah töreninde Meryem ve Sefa çifti birlikte bir ömre “Evet” dedi.

Oldukça heyecanlı görünen genç çift’in nikâhını Kaymaklı Belediye Başkanı Harun Çekiç kıyarken, nikâh şahitliklerini ise Cumhuriyet Savcısı Yaşar Çekiç, Nevzat Özdemir ve Uğur Sırakaya yaptı.

Nikah akdi sonrası Evlilik cüzdanını gelin kıza takdim eden Kaymaklı Belediye Başkanı Harun Çekiç; "Genç çiftimize bir ömür boyu mutluluklar diliyorum. Rabbim huzurlarını daim etsin." dedi.

Daha sonra genç çifte Kuran-ı Kerim ve Türk Bayrağı hediye eden Başkan Çekiç, “Nikâhınız ve ömrünüz hayırlı, uğurlu, bereketli ve mübarek olsun” dileklerinde bulundu.

Davetlileri kapıda karşılayan Gültekin ve Tutkun aileleri, bu mutlu günlerinde kendilerini yalnız bırakmayan tüm misafirlerine teşekkür ettiler.   

Günün kahramanları Meryem ve Sefa Tutkun çiftide, "Bu en mutlu günümüzde bizleri yalnız bırakmayarak teşrif eden tüm misafirlerimize teşekkür ederiz" dediler.

FİB Ajans Organizasyondan Gazeteci Fikret Çapacı'nın başarılı sunumları eşliğinde toplamda 1 saat süren nikah merasimi ile dünya evine giren genç çiftimize, iki cihan saadeti diliyoruz.‬

FİB Ajans ve Organizasyon Mutluluğa Atılan İmza...

0 384 212 9 444
0 532 627 28 74

Nevşehir de Düğün, Nişan, Sünnet Açılış gibi tüm organizasyonlarınızda FİB ajans Organizasyon size bir telefon kadar yakın...

Düğün-Sünnet-Konser-Festival-Açılış gibi bütün özel organizasyonlarınızda Mutluluğa atılan imza FİB Ajans ve Organizasyon her zaman yanınızda...

0 384 212 9 444- 0 532 627 28 74

www.nevsehirorganizasyon.com

0 532 627 28 74 İbrahim Uysal-Fikret Çapacı