Çekimleri Kapadokya'da tamamlanan ve Clear, ilk Türk kadın marka yüzü Bensu Soral’ın yer aldığı yeni reklam filmi yayınladı.

Kadınlara özel geliştirilen yeni Kil Terapisi Şampuanı’nın reklam filminde Bensu Soral’ın Kapadokya’da gerçekleştirdiği bir çekimin kamera arkası hikayesi anlatılıyor. İşte büyük beğeni toplayan ve Kapadokya'da çekilen reklam filminin perde arkası o görüntüleri...

Clear’ın, kadınlara özel geliştirdiği Kil Terapisi Şampuanı’nın yeni reklam filmi yayınlandı. Clear ve Bensu Soral iş birliğinin ikinci ürünü olan reklam filmi, Bensu Soral’ın Kapadokya’da geçirdiği bir çekim gününü anlatıyor. 

Zorlu geçen bir çekim günden sonra doğanın mucizesi kil ile arınan Bensu Soral’ı gördüğümüz reklam filmi ile Clear, doğanın güzellik sırrı kili kadınlara sunarak onlara “Göster Kendini” diyor.

1 Milyon TL’lik Reklam Anlaşması
Unilever markalarından Clear, yeni reklam kampanyası için Bensu Soral ile anlaştığını duyurmuştu. 

Clear’ın ilk Türk kadın marka yüzü Bensu Soral, markanın yeni reklam filminin Kapadokya’daki çekimlerinde böyle görüntülenmişti. Clear’ın kadınlara özel geliştirdiği yeni ürünün Kapadokya’daki reklam filmi setinde görüntülenen başarılı oyuncu, saçları ve pozitif enerjisiyle herkesi kendine hayran bıraktı.

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı