Ünlü oyuncu ve sunucu Murat Yıldırım, 5 yıldır evli olduğu eşi İmane El Bani'yi doğum günü kutlaması için sürpriz yapıp Kapadokya'ya götürdü.

Nevşehir'in Ürgüp ilçesinde bulunan Kayakapı Premium Caves'te konaklayan Yıldırım çifti Royal Balloon'la Kapadokya semalarında unutulmaz bir deneyim yaşadılar. 

Kim Milyoner Olmak İster'in sunucusu Murat Yıldırım Kapadokya'ya hayran kaldı...

Çift, sabahın erken saatlerinde çıktıkları balon turundan özel fotoğraflarını yine sosyal medya hesaplarında paylaştılar. Bu sefer İmane, eşi ile Kapadokya''nın tarİhi dokusu içinde gezerken çektikleri videoyu sosyal medya hesabında paylaştı. Paylaştıkları video kısa sürede binlerce beğeni yağmuruna tutuldu. 

Öte yandan tesislerinde yine önemli konuklarını ağırlayan Litvanya Fahri Konsolosu ve Kayakapı Turizm Yönetim Kurulu Başkanı Yakup Dinler'de sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda; "Sevgili İman Elbani ve Murat Yıldırım çifti ile Kayakapi hatırası. ShowTv’de yakında yayına girecek olan Aziz dizisine uzun soluklu bir yayın hayatı diler, en yakın zamanda tekrar görüşebilmeyi umarım, sizleri ağırlamak çok keyifliydi" dedi.

Öte yandan Mehmet Dinler'de sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda; "Çok sevilen başarılı aktör Sn. Murat Yıldırım, kıymetli eşi İman Elbani Yıldırım Hanım’ın doğum gününü kutlamak için tercihi işletmelerimiz Kayakapı Premium Caves ve Royal Balloon oldu.Hoş geldiler ve kendilerini ağırlamaktan dolayı çok mutluyuz"