Türkiye İşçi Sendikaları Konfederasyonu (TÜRK - İŞ) Nevşehir Baş Temsilcisi Ersin Dörtkol'un oğlu Enes Dörtkol, Kübra Civelek ile görkemli bir nikah töreni ile hayatını birleştirdi. 

Hafta sonunda düzenlenen Kübra ve Enes Dörtkol çiftinin nikah töreni siyaset, iş ve bürokrasi dünyasını bir araya getirdi.

Adalet ve Kalkınma Partisi Kurucu Üyesi, 19., 20., 21. ve 22. dönem Nevşehir Milletvekili Mehmet Elkatmış'ın bizzat teşrifleriyle gerçekleştirilen Kübra ve Enes Dörtkol çiftinin nikah törenine AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz, AK Parti İl Başkanı Ali Kemikkıran, Merkez ilçe Başkanı Ferit Yiğitarslan, İl Genel Meclis Başkanı Gürbüz Dinç, İl Özel İdare Genel Sekreteri Kamil Duru, Kızılay Şube Başkanı Ercan Civelek, Bahçeşehir Koleji Yönetim Kurulu Başkanı Halis Uluer, Nevşehir İl Özel İdare çalışanları ile birlikte çok sayıda davetli katıldı.

Kübra ve Enes Dörtkol çifti birlikte bir ömre “Evet” dedi.

Çiftin Nikah törenine katılan Mehmet Elkatmış; "Oğlumuz Enes ile kızımız Kübra'nın nikah törenlerine katılarak, mutluluklarına ortak olduk. Genç çiftlerimize ömür boyu mutluluklar diliyorum." dedi.

AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz de; "Kübra ve Enes Dörtkol'a iki cihan saadetleriyle birlikte bir ömür birliktelik ve mutluluk diliyoruz." dedi.

CİVELEK VE DÖRTKOL DAVETLİLERİ KAPIDA TEK TEK KARŞILADI

Davetlileri kapıda karşılayan Civelek ve Dörtkol aileleri, bu mutlu günlerinde kendilerini yalnız bırakmayan tüm misafirlerine teşekkür ettiler. 

Her iki aile adına açıklamada bulunan Türkiye İşçi Sendikaları Konfederasyonu (TÜRK - İŞ) Nevşehir Baş Temsilcisi Ersin Dörtkol; "Çok mutluyum mutluluğumuzu anlatmak çok zor ‘Allah; bütün anne ve babalara böylesi mutlu günleri nasip etsin inşallah. Canımdan çok sevdiğim oğlum Enes ile değerli kızım Kübra'nın bu mutlu gününde bizleri yalnız bırakmayan tüm akraba ve dostlarımıza teşekkür ediyorum. Allah hepisinden razı olsun çok mutluyum çok sevinçliyim, darısı tüm bekarların başına' dedi.

FİB HABER MERKEZİ olarak Civelek ve Dörtkol ailelerini tebrik ediyor, hayatlarını birleştiren Kübra & Enes Dörtkol çiftine bir ömür boyu mutluluklar diliyoruz.

FİB Ajans ve Organizasyon Mutluluğa Atılan İmza...

0 384 212 9 444
0 532 627 28 74

Nevşehir de Düğün, Nişan, Sünnet Açılış gibi tüm organizasyonlarınızda FİB ajans Organizasyon size bir telefon kadar yakın...

Düğün-Sünnet-Konser-Festival-Açılış gibi bütün özel organizasyonlarınızda Mutluluğa atılan imza FİB Ajans ve Organizasyon her zaman yanınızda...

0 384 212 9 444- 0 532 627 28 74

www.nevsehirorganizasyon.com
0 532 627 28 74 İbrahim Uysal-Fikret Çapacı