Kuveytli sinema sanatçısı, dublör, aynı zamanda uluslarası yüzücü olan Khalid Alrayes, 50 ve üzeri (50+) program çekimleri için Nevşehir Kapadokya bölgesine geldi.

Kuveyt ve Katar televizyonlarına Gezi, eğlence ve şov programları hazırlayan Khalid Alrayes, İstanbul ve Marmaris'den sonrada Kapadokya'da program çekimlerine başladı.

Kuveyt TV'de yayınlanacak olan programda Nevşehir Kapadokya bölgesinde yaşadığı maceralarını ekranlara taşıyacak olan Alrayes, damarlarında 5 kan bulunduğunu bunlardan biriside Türk kanı olduğunu ifade ediyor.

Kuveytli sinema sanatçısı, dublör, aynı zamanda uluslarası yüzücü olan Khalid Alrayes , Kapadokya proğramının rehberliğini yapan Göremeli turizmci Murat Terzi aracılığı ile FİB Haber Merkezine açıklamalarda bulundu.  

Proğram sunucusu ve moderatörü Khalid Alrayes; "Babam Kuveytli Annem Mısırlı Türk asıllı biri. Burada bir televizyon proğramı için bulunuyoruz. Show'un ismi 50 ve üzeri (50+). Geçen sene yaptığımız proğramın ismi ise 50'den sonra (after 50) idi. Geçen seneki showumuz 13 bölümden oluştu. Katar'da Katar televizyonunda yer aldı. 13 bölümün altısı Türkiye'de çekildi. İstanbul, Denizli Pamukkale, Ölü deniz Fethiye, Marmaris, Kuşadası ve Çanakkale'deydi. Bu sene başka ülkelerde ve aynı zamanda Türkiye'nin değişik bölgelerinde çekim yapacağız. Yeni bölümünde Kapadokya merkez olmak üzere Antalya da da çekimler yapacağız. Proğramımızı gelecek Ramazan ayı içerisinde Kuveyt televizyonunda 30 bölüm olarak yayınlayacağız." dedi. 

Alrayes; "1996'dan beri Türkiye ye geliyorum ve Türkiye'yi çok seviyorum. Kapadokya hakkında müthiş şeyler öğrendim buradaki balon uçuşları, tarih ve doğa beni çok etkiledi. Bu seneki çekimlerin ana teması Kapadokya olarak değerlendirdik. 25 senedir Kapadokya hayalimi gerçekleştiriyor olmanın mutluluğunu yaşıyorum. Benim için çok değerli bir tecrübe oldu. Bizlere burada yardımcı olan FİB Haber Merkezi Genel Koordinatörü İbrahim Uysal beye ve rehberimiz Murat Terzi beye çok teşekkür ederim. Burada bulunmaktan dolayı çok mutluyum benim için bir hatıram daha gerçekleşti zira uzun seneler sonra motor üzerinde bulunmaktan dolayıda çok mutluyum. Türkiye'ye ne zaman gelsem kendimi buralı gibi hissediyorum bir turist gibi hissetmiyorum. Bu mutluluğun sebebi benim kanımda olan Türklük, Türk insanları Türk misafirperverliği ve Türkiye hakkındaki herşey. Bunların hepsi bir arada beni evimde gibi hissettiriyor. Bize bu şansı verdiği için www.fibhaber.com a teşekkür ediyorum" dedi.

Kuveyt'ten Gezi ve show proğramı için Nevşehir'e gelen Khalid Alrayes, Kapadokya bölümlerinde yer alacak maceraları için FİB Haber Merkezi Genel Koordinatörü İbrahim Uysal'a ait motorsikletini kullandı. O anlar böyle kayıt altına alındı...