Nevşehir'in saygın ve seçkin eşraflarından Yavuzbilge Ailesi’nin evlatları Mehmet Yavuzbilge, Özdemir Ailesinin biricik kızları Melisa Özdemir ile bu hafta sonu Avanos Alp Otel Bahçesinde düzenlenen göz kamaştırıcı nikah töreniyle dünya evine girdi.

Kapadokya Bölgesinin önemli mekanlarından Avanos Alp Otel'de düzenlenen dillere destan bir düğün töreniyle hayatlarını birleştiren Melisa Özdemir ve Mehmet Yavuzbilge'yi, bu mutlu günlerinde, akrabaları ve sevenleri ve arkadaşları yalnız bırakmadı.

Her iki ailenin yakınları ile Nevşehir ve Ankara'dan gelen kalabalık bir davetli topluluğunun katıldığı düğün töreninde Melisa ve Mehmet Yavuzbilge çifti birlikte bir ömre “Evet” dedi.

Yavuzbilge Çifti Avanos Alp Otel havuz başında gerçekleştirilen muhteşem bir düğünle dünya evine girdi.

Çiftin nikahını Avanos Belediyesi Nikah Memuru Mustafa Ay kıydı. Çiftlerin Şahitliklerini ise Prof. Dr. Şevki Özgener, Beril Özdemir ve Ali Ersan Erdoğan yaptılar...

Merasim öncesinde kısa bir konuşma yaparak çifti kutlayan FİB Haber Genel Koordünatörü Fikret Çapacı, aile kurumunun kutsal ve önemli olduğunu vurguladı. Toplumun temel taşının aile olduğunun altını çizen Çapacı, Melisa ile Mehmet Yavuzbilge çiftine bir ömür boyu mutluluk dileğinde bulundu. 

Nevşehir'in eğitim, esnaf, siyaset ve iş çevrelerinin tanınmış simalarını bir araya getiren düğün töreninde davetliler Sanatçı Ersin Tunç ve orkestrasının seslendirdiği şarkılarla gönüllerince eğlendiler.

Birbirinden güzel parçaları eşliğinde coşan davetliler, zaman zaman söylenen parçalara eşlik ederek dans ettiler ve keyifli anlar yaşadılar.

Davetlileri kapıda karşılayan Özdemir ve Yavuzbilge aileleri, bu mutlu günlerinde kendilerini yalnız bırakmayan tüm misafirlerine teşekkür ettiler.   

Günün kahramanları Melisa ve Mehmet Yavuzbilge çiftide, "Bu en mutlu günümüzde bizleri yalnız bırakmayarak teşrif eden tüm misafirlerimize teşekkür ederiz" dediler.

Başarılı sunumlarıyla düğüne renk katan Gazeteci Fikret Çapacı'nın başarılı sunumları eşliğinde gerçekleştirilen düğün merasimi ile dünya evine giren genç çiftimize, iki cihan saadeti diliyoruz.‬

Hiçbir masraftan kaçınılmayan ve davetlilerin rahatı için en ufak ayrıntının bile düşünüldüğü düğün töreni sonrası, davetliler, genç çifti tebrik ederek,  ayrıldılar.

Rüya gibi geçen Düğün töreni sonrası mutluluğu gözlerinden okunan damadın babası Osman Yavuzbilge, duygularını şöyle dile getirdi: Çok mutluyum mutluluğumuzu anlatmak çok zor ‘Allah; bütün anne ve babalara böylesi mutlu günleri nasip etsin inşallah. Canımdan çok sevdiğim oğlum Mehmet ile değerli kızım Melisa'nın bu mutlu gününde bizleri yalnız bırakmayan tüm akraba ve dostlarımıza teşekkür ediyorum. Allah hepisinden razı olsun çok mutluyum çok sevinçliyim, darısı bekarların başına' dedi.

FİB HABER MERKEZİ olarak Hayatlarını birleştiren Melisa & Mehmet YAVUZBİLGE genç çiftimizi kutluyor, bir ömür boyu mutluluklar diliyoruz.

FİB Ajans ve Organizasyon Mutluluğa Atılan İmza...

0 384 212 9 444
0 532 627 28 74

Nevşehir de Düğün, Nişan, Sünnet Açılış gibi tüm organizasyonlarınızda FİB ajans Organizasyon size bir telefon kadar yakın...

Düğün-Sünnet-Konser-Festival-Açılış gibi bütün özel organizasyonlarınızda Mutluluğa atılan imza FİB Ajans ve Organizasyon her zaman yanınızda...

0 384 212 9 444- 0 532 627 28 74

www.nevsehirorganizasyon.com

0 532 627 28 74 İbrahim Uysal-Fikret Çapacı