8 Yıldır kendisinden haber alınamayan Nevşehirli 4 Çocuk annesi Lütfiye Gündüz olayı ATV ekranlarında Müge Anlı ile Tatlı Sert programında aranmaya başladı.

Müge Anlı'da aranan Nevşehirli Lütfiye Gündüz'ün kocası ve sevgilisi karşı karşıya geldi .

8 yıldır kayıp olan Lütfiye Gündüz'ün Canlı yayına katılan ailesi, Lütfiye'nin kaybolmadan önce boşandığı eşinden şüphelendiklerini belirtti. Müge Anlı'nın bugünkü canlı yayınında kocası ve sevgilisi olduğu iddia edilen Nurullah karşı karşıya geldi. 

Nurullah kendisinin Lütfiye ile dost hayatı yaşamadığını ablası olarak gördüğünü evine aldığı her kişi ile dost hayatı yaşanmayacağını belirtti.

Kayıp Lütfiye'nin kocası ise, Duran Özdemir 20 senelik evlilik hayatında bir kere bile mutlu olmadıklarını tatlı bir yemek yiyemediklerini kendisinin % 50 engelli raporu olduğunu açıkladı. Zeynep Hanım halası Lütfiye'nin her gün patatese gittiğini akşamları evine baktığını Kayseri'ye kendi evlerine ailecek misafirliğe geldiğini çok mutlu olduğunu Duran'ı 20 senede bir kere ayık görmediklerini iddia etti.

Lütfiye Gündüz'e ne oldu?

Lütfiye'nin kaybolmadan önce iki defa cezaevinde kaldı. Nevşehir'de yaşıyordu, 8 yıldır haber yok... Eşinden anlaşmalı boşandığını söyleyen Duran Bey eşinin saat 19.30’da evinin geldiğini kapının önüne bir araba geldiğini arabaya binip gittiğini bir daha dönmediğini ekledi.

Telefondaki isimsiz ihbar sahibi Duran’ın yalan söylediğini onların hiç birini tanımadığını Lütfiye’nin yanında Semra ve Selma isimli arkadaşlarının olduğunu o kadınların sürekli kötü yol sevk ettiğini hastanenin temizlik şirketinde birkaç ay Lütfiye ile çalıştıklarını anlattı.

Öte yandan, Lütfiye Gündüz'ün kaybolmadan önce,  o tarihlerde Müge Anlı ile Tatlı Sert proğramını izlerken gördüğü Neyzen Germiyen için; "Bu bizim Nezen " değilmi sözleriyle kendisini tanıdığını ifade etmesi acaba "Neyzen Germiyen cinayeti ile Lütfiye Gündüz" kayıp olayı arasında bir bağlantı varmı sorusunuda beraberinde getirdi.

1 Ekim 2012 yılında Nevşehir'de kaybolan ve cesedi kayalıklarda bulunan 13 yaşındaki Nezen Germiyen cinayetinin katilleri aradan 9 yıl geçmesine rağmen bulunamamıştı.

Nevşehirli 4 Çocuk annesi Lütfiye Gündüz nerede?

2013 yılında kaybolmadan bir hafta önce eşinden boşanan 40 yaşında ki Nevşehirli 4 Çocuk annesi Lütfiye Gündüz'e 8 yıldır ulaşılamıyor.

Müge Anlı, '4 Çocuk annesi Lütfiye Gündüz 8 yıl önce Nevşehir'de kayıplara karışmış. Şuan yaşıyorsa 48 yaşında olacak. Fakat devlet kayıtlarında yaşadığına dair herhangi bir iz yok. Lütfiye Gündüz şu zamana kadar ne hastaneye nede eczaneye gitmemiş ...' dedi.

Lütfiye Hanım'ın kız kardeşi Altun Erdoğmuş, kız kardeşinin eşi ile çok görüşmediklerini, çok içtiğini belirttikten sonra her ne kadar yakın olsalar da görüşmediklerini, damadın çalışmadığını dile getirdi. Kız kardeşinin çalışarak eve baktığını vurgulayan Altun Hanım, kız kardeşinin kaybolması için başvuru yaptıklarını ama bulamadıklarını ileri sürdü.

Şok İddialar!

Lütfiye Gündüz'ün yiğeni Zeynep, o dönemlerde yine Müge Anlı'nın ekranlara taşıdığı 13 yaşındaki Nezen Germiyen davasından sonra halası ile görüştüğünü belirtti. Ardından halasının dayak yediğini, ağzı ve burnunun kan içinde olduğunu dile getirdi. Bu olaydan sonra halasını bir daha görmediğini ve durumu polise bildirmediği içinde vicdan azabı çektiğini dile getirdi.

Videosunu izlemek için TIKLAYINIZ...

https://www.youtube.com/watch?v=mWAJsgyAd40