Nevşehir'de Çorba Nerede İçilir? Tabii ki İstanbul Aile Çorbacısı... Çorba deyince akla ilk gelen adres ise hiç şüphesiz Nevşehir'in alanında 1 numarası olan lezzetin adresi "İstanbul Aile Çorbacısı"na vatandaşların ilgisi her geçen gün artıyor. 

Soğuk kış günlerinin vazgeçilmezi sıcacık çorbalarımızı mutlaka deneyin...

Kelle paça, işkembe, mercimek ve ezogelin çorbalarıyla soğuk kış günlerinde içinizi ısıtacak çorbalar için Nevşehir'in Dumanı Üstünde Tüten Nefis Çorbacısı İstanbul Aile Çorbacısına bekliyoruz.

Et'te önde Çorba'da Zirvedeyiz...

Tüm ızgara, pide ve çorba çeşitlerimizle özel günlerinizde 200 kişilik salonumuz, 30 kişi kadromuzla hizmetinizdeyiz...

Vatandaşların vazgeçilmez lezzeti sıcacık çorbalar, ızgara ve pide keyfi için sizleri “İstanbul Aile Çorbacısı”na bekliyoruz.

Nevşehir'de Çorba İstanbul Aile Çorbacısı'nda İçilir...

İstanbul Aile Çorbacısı işletmecisi Volkan Küçükbıyık; "Zengin menü, bol çeşit, üstelik Lezzet garantisi ile "İstanbul Aile Çorbacısı" Restaurantımıza tüm halkımızı bekliyoruz." dedi.

İçeriğindeki kolajen, vitamin, minerallerle bağışıklık sistemini güçlendiren paça çorbasının soğuk algınlığı ve gripten koruduğuna da dikkat çeken Küçükbıyık, paça çorbasının sarımsak, limon ve sirke içeriği ile antibiyotik kullanımına gerek bırakmadığını söyledi.

Eee ne demişler : "Nevşehir Nevşehir dedikleri, "Bir tas çorba, bir somun ekmek" yedikleri çok hoşuma gidiyor; 'nörüyon la dedikleri..."

Geçmişten günümüze çorba kültürünü yaşatıyor....

"İstanbul Aile Çorbacısı "

İsmi İstanbul kadar eski lezzeti Nevşehir kadar güzel...

Tel: 0 384 215 0 444

ADRES: 2000 Evler mahallesi, Zübeyde hanım caddesi, MEDAŞ yanı No: 93 NEVŞEHİR 

UNUTMAYIN 7/24 Açığız...! 

Nevşehir 2000 Evler mahallesi, Zübeyde hanım caddesi, MEDAŞ yanındaki adresinde hizmet veren İstanbul Aile Çorbacısı’nda, mekanda tattığınız tüm lezzetler isterseniz mekanımızda ağırlıyoruz isterseniz sıcak ve dolu bir paket ile ev ve işyerlerine paket servis şeklinde getiriyor.

“İstanbul Aile Çorbacısı'nda Neler Var?

Damak zevkinize göre kelle paça, işkembe, çürük, tuzlama, damar, mercimek, ezo gelin, beyin, paça, dil paça, special çorbalar...

Lezzetiyle Izgara ve pide çeşitleri bulunuyor....

NASIL SİPARİŞ VEREBİLİRİZ?

İstanbul Aile Çorbacısı'sında; Temiz, hijyen, titiz ortamda hazırlanıp paketleyip adresinize kadar hızlı ve sicak çorba ve ızgara , pide çeşitlerimizle hizmetinizdeyiz....

Başta Çorba olmak üzere Izgara ve pide çeşitleri için bir telefonla adresinize sipariş verebilirsiniz. 
ALO PAKET SERVİS siparişi numarası; 0 384 215 0 444 nolu numaradan sipariş verebilirsiniz.

Hem sıcak sıcak hem hijyenik hemde ekonomik....

Şifa niyetine afiyet olsun...!

Tüm ızgara çeşitlerimiz,  pide çeşitlerimiz ve paket servisimizle hizmetinizdeyiz...

Korona virüsünün panzehiri Kelle Paça Çorbası Faydaları:

Yağ oranı ve kalorisi oldukça yüksek bir besindir. Kolesterol bakımından da yüksek besin değeri olan paça çorbası özellikle çocuklara gelişim dönemlerinde içirilmesi tavsiye edilir. Ayrıca kanser hastalarının tedaviden olumlu sonuç almaları ve kanserli hücreleri yok etmeleri için kollajen adı verilen bir maddeden almaları zorunludur. Kemoterapi döneminde alınan ilaçlar vücutta ki kollajen düzeyini bozma gibi bir etki oluşturabilmektedir. Tedavi döneminde kelle paça çorbasından alınan kollajen sayesinde tedaviye cevap verme daha sağlıklı ve hızlı gerçekleşiyor. Kollajen maddesi ise yalnızca kemik suyunda, paçada ve tavuğun suyunda bulunan bir maddedir. Bu sebeple kanser hastaları için paça tedavi edici bir besindir.

Soğuk algınlığına karşı faydalı bir çorbadır. Kısa sürede soğuk algınlığını vücuttan atar. Kelle paça çorbası omega-3 bakımında da zengin bir besindir.