Nevşehir'de "Evla Giyim" Bay, Bayan ve Çocuk Giyim Mağazası düzenlenen törenle hizmete açıldı. Cevher Dudayev Mahallesinde açılan giyim mağazası Nevşehirli hanımlar tarafından büyük ilgi gördü.

Açılış törenine, JAKEM Komutanı Jandarma Albay Ercan Altın, Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Seyit İnce, Bağımsız Denetçi Mali Müşavir Zafer Salgın, Cevher Dudayev Mahalle Muhtarı Abdurrahman Keten, İş İnsanları Mesut İnce, Ali İnce, Yasin İnce ve işletme sahibi Ebrar İnce ile yeni tip koronavirüs (Kovid-19) tedbirleri kapsamında yaklaşık 100 kişilik davetli topluluğu katıldı.

Hafız Mahmut Kemikkıran hoca tarafından yapılan duanın ardından protokol üyeleri hep birlikte  "Evla Giyim" mağazası açılış kurdelesini keserek, hayırlı olsun dileklerinde bulundular.

 "Evla Giyim" mağazasında bulunan bay, bayan, çocuk ve bebek giyim ürünleri gerek kalitesi gerekse hesaplı fiyatları ile daha ilk günden  müşterilerinden tam not aldı. 

Açılış törenine katılan JAKEM Komutanı Ercan Altun; "Nevşehir’imizde  "Evla Giyim" mağazasının açılışını dualarla gerçekleştirdik. Rabbim; hayırlı ve bereketli kazançlar nasip eylesin. Hayırlı olsun." dedi.

NTSO Meclis Başkanı Seyit İnce'de; "Cevher Dudayev (Eras) mahallesinde "Evla Giyim" mağazasının açılışını gerçekleştirdik. Ebrar kızımıza hayırlı olsun dileklerimizi ilettik" dedi.

Gardırobunuzda her kadının vazgeçilmezi tüm şık ürünleriyle şimdi "Evla Giyim" Mağazasında...

"Evla Giyim" mağazası İşletme sahibi Ebrar İnce; "Mağazamız da her türlü mevsimlik bayan giyimlerinin bulunduğunu günümüz moda dünyasına yansıyan en son yenilikleri Nevşehirli Bayanlar ile tanıştırmak istediklerini vurguladı.

İşletme sahibi Ebrar İnce; “Açılışa katılan başta JAKEM Komutanımız Sayın Ercan Altın, Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Seyit İnce, Bağımsız Denetçi Mali Müşavir Zafer Salgın, Cevher Dudayev Mahalle Muhtarı Abdurrahman Keten ve davetliler olmak üzere açılışımıza katılarak, çiçek yollayarak bizleri yalnız bırakmayan herkese teşekkür ediyoruz. Ayrıca, "Evla Giyim" mağazası olarak 8 Mart Dünya Kadınlar Gününü kutluyoruz." diye konuştu.

Koronavirüs tedbirleri kapsamında sade bir törenle hizmete giren işyerinin açılışının ardından, çocuklara balon ve katılım gösteren davetlilere çeşitli ikramlarda bulunuldu.

Nevşehir'de bay, bayan ve çocuk giyimin adresi artık belli...

"Bay, bayan, çocuk giyimin adresi "Evla Giyim" mağazamızın açılışa özel kampanyalarımız gün boyunca devam edecektir.

Geniş ürün yelpazesi uygun fiyat marka ürünler ile hizmetinizdeyiz...

Bayan Giyim - Çocuk & Bebek Giyim - Bay & Bayan İç Giyim - Çanta & Aksesuar hepsi ve fazlası üstelik tüm marka ürünleri en hesaplı bulabileceğiniz "Evla Moda Giyim" mağazası Cevher Dudayev Mahallesinde sizleri bekliyor...

Gelmeden görmeden karar vermeyin...

"Evla Giyim" Mağazası 

Adres: Cevher Dudayev Mahallesi Yasemin Sokak No:16/3

Nevşehir Cevher Dudayev Mahallesi üzerinde bayan giyimi üzerine Tarz-ı Hatun Giyim mağazası Nevşehir halkına hizmet vermeye başladı. 

"Farklı, Zevkli , Kaliteli , Şık , Bol çeşit ve Hesaplı Giyinmeyi sevenler için Evla Giyim Mağazası'na mutlaka uğramalısınız...