Nevşehir İl Müftüsü Ahmet Celalettin Altunkaya tarafından Göre Düğün Salonu’nda kıyılan nikah töreninde Toprak çifti dünya evine girdi.

Saygaz ve Toprak ailelerinin değerli evlatları Elif Saygaz ve Mustafa Toprak çifti düzenlenen rüya gibi bir nikah töreniyle dünya evine girdi.

Toprak çiftinin bu en mutlu günlerine, İmam arkadaşlarıyla, Önceki dönem Kavak Belediye Başkanı Celal Yiğit, Gümüşkent Muhtarı Ömer Arun, Nevşehir İl Müftüsü Ahmet Celalettin Altunkaya, Kahramanmaraş, Gümüşkent, Karapınar, Kavak ve Nevşehir'den katılan davetliler, her iki ailenin eş dost ve akrabaları yalnız bırakmadılar.

Başarılı sunumlarıyla düğüne renk katan Gazeteci Fikret Çapacı'nın anonsu ile sahneye davet edilen "Mustafa & Elif Toprak çifti "Bismillah" İlahi Müziği eşliğinde volkan ve konfeti yağmuru altında alkışlarla alana girerken genç çiftin heyecanı gözlerinden okunuyordu.

Aile büyüklerinden Hafız Mustafa Toprak'ın okuduğu Kur'an-ı Kerim tilavetinin ardından nikah merasimine geçildi.

Nevşehir İl Müftüsü Ahmet Celalettin Altunkaya, nikah törenine evlendirme dosyası ve nikah memurlarının giydiği cübbe ile gelerek resmi nikahı kıymak için nikah masasına oturdu.

Damat beye kardeşleri şahitlik yaptı...

Ailenin ve evliliğin önemine işaret eden Müftü Altunkaya, genç çifte evlilik işlemleriyle ilgili yönetmelik metnini okudu. Şahitler huzurunda birbirlerini eş olarak kabul edip etmediklerini soran Müftü Altunkaya, gelin ve damattan 'Evet' yanıtı aldıktan sonra çiftin nikahını kıydı. Şahitler Emel Yazgan, Müşerref Özkardeş, Burak Tayyip Toprak, Huzeyfe Toprak huzurunda imzaların atılmasının ardından Müftü Altunkaya, evlilik cüzdanını çifte takdim etti.

Elif ve Mustafa Toprak çifti birlikte bir ömre “Evet” dedi.

Elif ve Mustafa Toprak çifti iyi günde-kötü günde bir ömür aynı yastığa baş koymak için birlikte bir ömre “Evet” diyerek dünya evine girdiler.

Ardından şehrimizin kanaat önderlerinden değerli Cemil Usta Hoca Efendi önce okuduğu dua peşinden konuklara kısa bir sohbet ve yeni çiftlere nasihatta bulundu. 

Pasta kesimi ve takı törenin ardından gecenin sonunda ise Genç çiftle aile fotoğraf çekimi gerçekleştirildi. Düğüne katılan birçok davetli, gelin ve damadın yanına gelerek bu mutluluğun anılardaki yerini almasını sağladılar.

Davetlileri kapıda karşılayan Saygaz ve Toprak aileleri, bu mutlu günlerinde kendilerini yalnız bırakmayan tüm misafirlerine teşekkür ettiler. 

Günün kahramanları Elif ve Mustafa Toprak çiftide, "Bu en mutlu günümüzde bizleri yalnız bırakmayarak teşrif eden tüm misafirlerimize teşekkür ederiz" dediler.

Rüya gibi geçen Düğün töreni sonrası mutluluğu gözlerinden okunan damadın babası Mehmet Ali Toprak, duygularını şöyle dile getirdi: "Çok mutluyum mutluluğumuzu anlatmak çok zor ‘Allah; bütün anne ve babalara böylesi mutlu günleri nasip etsin inşallah. Canımdan çok sevdiğim oğlum Mustafa ile değerli kızım Elif'in bu mutlu gününde bizleri yalnız bırakmayan tüm akraba ve dostlarımıza teşekkür ediyorum. Allah hepisinden razı olsun çok mutluyum çok sevinçliyim, darısı tüm bekarların başına' dedi.

Düğünün Organizasyonunu başarıyla gerçekleştirerek Düğün sahipleri ve davetlilerden tam not alan FİB Ajans Organizasyon Genç çiftlere Kuranı Kerim ve Türk Bayrağı hediye etmeleri ise ayakta alkışlandı.

40 Bin Kere Maşaallah!!!

Biz de FİB Haber Merkezi olarak birbirlerine çok yakışan Elif ve Mustafa Toprak çiftine bir ömür boyu mutluluk diliyoruz.

Ne diyelim onlar erdi muradına darısı tüm bekar gençlerin başına...

FİB Ajans ve Organizasyon Mutluluğa Atılan İmza...

0 384 212 9 444
0 532 627 28 74

Nevşehir de Düğün, Nişan, Sünnet Açılış gibi tüm organizasyonlarınızda FİB ajans Organizasyon size bir telefon kadar yakın...

Düğün-Sünnet-Konser-Festival-Açılış gibi bütün özel organizasyonlarınızda Mutluluğa atılan imza FİB Ajans ve Organizasyon her zaman yanınızda...

0 384 212 9 444- 0 532 627 28 74

www.nevsehirorganizasyon.com

0 532 627 28 74 İbrahim Uysal-Fikret Çapacı