Nevşehir'de Yöresel Ürünlerin Ve Süt Ürünlerinin Satışa Sunulduğu Yeni Bir İş Yeri Açıldı.

Nevşehir kapalı pazar yerinde hizmete giren Kenan Gıda Peynircilik firmasında süt ürünleri ve yöresel ürünler Nevşehir halkının hizmetine girdi.

Yöresel ve tamamen organik doğal ürünlerin bulunduğu, peynirden zeytine, keçiboynuzu ve karadut özünden yumurtaya, terayağından yoğurda, salçadan, pekmeze, tahinden bala yaklaşık 500 çeşit ürünün yer aldığı "Kenan Gıda Peynircilik" Nevşehir merkez Kapucubaşı Mahallesi, Kapalı pazar yeri, Eyüp Sokak No: 15’de açıldı.

En Sağlıklı Yöresel Organik Ürünler Şimdi Kenan Gıda Peynircilik''te...

Kahvaltı yapmayı doymak için değil aynı zamanda bir keyif olarak görenlerin tercihi haline gelen yöresel ve doğal ürünlerin bulunduğu, onlarca çeşit peynir ve zeytinin yer aldığı "Kenan Gıda Peynircilik" firma sahipleri Baba İbrahim Güney ve oğlu Kenan Güney, açtıkları işletmenin mutluluğunu yaşarlarken Nevşehir'e de hayırlı ve uğurlu olmasını dilediler.

'Sağlığını ve cebini düşününler için en doğal, en kaliteli ve en ekonomik ürünler burada...

Artık Nevşehir'de güvenle alıp, yöresel organik ürünleri bulabileceğiniz lezzetin adresi Kenan Gıda Peynircilik'de en doğal ürünleri bulabilirsiniz.

Nevşehir'de Peynir, Zeytin, Bal, Tereyağ, Yoğurt, Tahin, Pekmez, Yumurta, Bitkisel özler, yöresel köy ürünleri satış noktası; Kaliteli markalar, ekonomik fiyatlarla: 

Kenan Gıda Peynircilik

Adres: Kapucubaşı Mahallesi. Kapalı pazar yeri. Eyüp Sokak No: 15 NEVŞEHİR

Kenan Güney: 0 544 901 00 50

İbrahim Güney: 0 535 441 46 10