Nevşehir ili asayişine yaklaşık 20 yıldır hizmet eden Polis memuru Erkan Yıldız'ın değerli oğlu Mehmet Yıldız, düzenlenen rüya gibi törenle dünya evine girdi.

Emine-Erkan Yıldız çiftinin teğmen oğlu Mehmet Yıldız ile Meral-Turan Yürük çiftinin biricik evladı Büşra Yürük'ün bu mutlu gününde sevenleri yalnız bırakmadı.  

Yürük ve Yıldız ailesinin yakınları ve kalabalık bir davetli topluluğunun katıldığı düğün töreninde Büşra ve Mehmet Yıldız çifti birlikte bir ömre “Evet” dedi.

Yıldız'ın damatlık kıyafeti ise üniforması oldu.

Düzenlenen düğün merasimi ile dünya evine giren Kara Harp Okulu'ndan Teğmen olarak mezun olan, geleceğin paşası Mehmet Yıldız, damatlık yerine askeri üniformasını giymeyi tercih etti. Nedeni ise vatanına duyduğu sevgi...

Davetlileri kapıda karşılayan Yürük ve Yıldız aileleri, bu mutlu günlerinde kendilerini yalnız bırakmayan tüm misafirlerine teşekkür ettiler. 

Rüya gibi geçen düğün töreni sonrası mutluluğu gözlerinden okunan damadın babası Polis memuru Erkan Yıldız, duygularını şöyle dile getirdi: "Çok mutluyum mutluluğumuzu anlatmak çok zor ‘Allah; bütün anne ve babalara böylesi mutlu günleri nasip etsin inşallah. Canımdan çok sevdiğim oğlum Mehmet ile değerli kızım Büşra'nın bu mutlu gününde bizleri yalnız bırakmayan tüm akraba ve dostlarımıza teşekkür ediyorum. Allah hepisinden razı olsun çok mutluyum çok sevinçliyim, darısı tüm bekarların başına' dedi.

Düğün töreni sonrası mutlulukları gözlerinden okunan günün kahramanları Büşra ve Mehmet Yıldız çiftide "Şuan çok mutluyuz ve çok sevinçliyiz. Bu en mutlu günümüzde bizleri yalnız bırakmayarak teşrif eden tüm dostlarımıza teşekkür ederiz." dediler.

FİB Ajans Organizasyon olarak, Genç Teğmenimiz Mehmet ve Büşra Yıldız çiftine, bir ömür boyu mutluluk ve iki cihan saadeti diliyoruz.‬

FİB Ajans ve Organizasyon Mutluluğa Atılan İmza...

0 384 212 9 444
0 532 627 28 74

Nevşehir de Düğün, Nişan, Sünnet Açılış gibi tüm organizasyonlarınızda FİB ajans Organizasyon size bir telefon kadar yakın...

Düğün-Sünnet-Konser-Festival-Açılış gibi bütün özel organizasyonlarınızda Mutluluğa atılan imza FİB Ajans ve Organizasyon her zaman yanınızda...

0 384 212 9 444- 0 532 627 28 74

www.nevsehirorganizasyon.com

0 532 627 28 74 İbrahim Uysal-Fikret Çapacı