Nevşehir İl Emniyet Müdürü Mehmet Artunay ve eşi Polis Eşleri Derneği Nevşehir Şube Başkanı Seçgin Artunay, Emniyet Müdürü Artunay'ın Korumalığını yapan Polis Memuru Hakkı Kılıç’ın oğlu J. Uzm. Onbaşı Ali Kılıç ve Edanur Kılıç’ın Belediye Evlendirme Dairesinde gerçekleşen nikahına katılarak nikah şahitliği yaptı.

Genç çiftin nikahını Nevşehir Belediyesi nikah memuru Ertuğrul Usta kıyarken, Ali Kılıç ve Edanur Kılıç çifti birlikte bir ömre “Evet” dedi.

Çiftin nikah şahitliğini yapan Nevşehir Emniyet Müdürü Mehmet Artunay, nikah sonrası yaptığı konuşmasında her iki aileyi de kutlarken çiftlere de ömür boyu mutluluklar dileğinde bulundu.

Polis Eşleri Derneği Nevşehir Şube Başkanı Seçgin Artunay'da, Kılıç Ailelerini kutlarken çiftlere de ömür boyu mutluluklar dileğinde bulundu.

FİB HABER MERKEZİ olarak Hayatlarını birleştiren Ali Kılıç ve Edanur Kılıç genç çiftimizi kutluyor, bir ömür boyu mutluluklar diliyoruz.

FİB Ajans ve Organizasyon Mutluluğa Atılan İmza...

0 384 212 9 444
0 532 627 28 74

Nevşehir de Düğün, Nişan, Sünnet Açılış gibi tüm organizasyonlarınızda FİB ajans Organizasyon size bir telefon kadar yakın...

Düğün-Sünnet-Konser-Festival-Açılış gibi bütün özel organizasyonlarınızda Mutluluğa atılan imza FİB Ajans ve Organizasyon her zaman yanınızda...

0 384 212 9 444- 0 532 627 28 74

www.nevsehirorganizasyon.com

0 532 627 28 74 İbrahim Uysal-Fikret Çapacı