Nevşehir sanayi esnaflarından Mobilyacı Yaşar İnanan'ın kızı Beyza İnanan, Haluk Güney ile hafta sonu Aksaray Grand Altuntaş Otel'de düzenlenen düğün merasimi ile hayatını birleştirdi.

Düğün töreninde, gelinin babası Yaşar İnanan, annesi Hatice İnanan, damadın babası Çetin Güney ve annesi Oya Güney davetlileri tek tek kapıda karşıladı.

Spor, Siyaset ve iş dünyasından çok sayıda seçkin konukların davetli olarak katıldığı düğünde Nevşehir'in saygın ve sevilen sanayi esnaflarından Mobilyacı Yaşar İnanan'ın kızı Beyza İnanan, Haluk Güney ile bir ömre “Evet” dedi.

Rüya gibi geçen Düğün töreni sonrası mutluluğu gözlerinden okunan gelinin babası Yaşar İnanan, duygularını şöyle dile getirdi: "Çok mutluyum mutluluğumuzu anlatmak çok zor ‘Allah; bütün anne ve babalara böylesi mutlu günleri nasip etsin inşallah. Canımdan çok sevdiğim kızımız Beyza ile değerli oğlum Haluk'un bu mutlu gününde bizleri yalnız bırakmayan tüm eş, dost ve akrabalarımıza teşekkür ediyorum. Allah hepsinden razı olsun çok mutluyum çok sevinçliyim, darısı tüm bekarların başına' dedi.

FİB HABER MERKEZİ olarak hayatlarını birleştiren Beyaz ve Haluk GÜNEY çiftimizi kutluyor, bir ömür boyu mutluluklar diliyoruz.