Nevşehir'de kuaför korkusu olan çocukları aileler artık oyun parkına çevrilen Tarzım Erkek Kuaförü'nde oluşturulan yeni çocuk kuaförüne götürüyor.

25 yıldır Nevşehir'de kuaförlük yapan Emrah Akpınar, Tarzım Erkek Kuaförü'nde oluşturulan yeni çocuk kuaförü salonunda çocukları tıraş ediyor. Çocuklara özel açtığı salonu oyun parkına çeviren kuaför Tarzım Emrah burada tıraş olmaktan korkan çocukları eğlenerek tıraş ediyor.

Dükkana ağlayarak gelen çocuklar burada gördüğü oyuncakları görünce onlarla oyuna dalıyor. Kuaför de oyun oynayan çocukları oyun oynarken ağlamadan rahat rahat tıraş ediyor. Dükkanda çocuklar için her türlü oyuncak ve oyun gurubu bulunuyor. Kuaförün bazen tıraş olmakta inat eden çocukları ikna etmek için saatlerce uğraştığı oluyor. Kuaföre ağlayarak giren çocuklar burada oyunlar oynayıp tıraş olduktan sonra tıraş olma fobilerinden kurtulup hep buraya tıraş olmak için gelmek istiyor.

Nevşehir'de faaliyet gösteren Tarzım Erkek Kuaförü işletmecisi Emrah Akpınar'da başlattığı bu uygulamaya ilişkin şu açıklamalarda bulundu;"Bizim aile mesleğimiz olan bu söktere çıraklıktan başlamış olup, 25 yıla aşkın süredir bu işle uğraşmaktayım. Erkek kuaförü olarak 15 yıl önce ilk dükkanımızı açtık. Çok şükür günden güne hem kendimizi hem işimizi hem salonumuzu geliştirmiş olup, Nevşehir'imizde bir marka haline geldik. Müşterilerimizin en değerli zamanlarını verimli kullanmaları adına çalışmalarımızı randevü sistemiyle yürüttük bunada hep dikkat ettik.

Kuaför korkusu olan çocuklar için...

Bir gün aklımıza bir fikir daha geldi ve tamam bu işi yapıyoruz dedik. Tamamen çocuklara özel bir salon açmamız gerek diye düşünürken alt katımız olan bu salonu çoçuklar için en güzel şekilde faaliyete geçirmeye karar verdik. Sonrasında onlara park gibi cafe gibi daha rahat tıraş olabilecek bir ortam oluşturmaya ailelerininde rahat rahat gelebileceği bir salon yapmaya karar verdik. 2 ay sonunda tamamladığımız çoçuk salonumuzla da şehrimizde bir marka olmaya karar verdik."

Genel olarak salonumuzda yapmış olduğumuz faaliyetlerde kısaca şunlardır; Saç Kesim, Model Kesim, Sakal Kesim, Saç Boyama, Ağda, Kaş Alımı, Cilt Bakım ,Saç Bakım Ve Kişiye Özel Kesimler yapılmaktadır.

Çocuklarının burada keyifli vakit geçirdiğini belirten aileler de, "Çocuklarımız tıraş olurken ağlıyordu, burada hiç ağlamıyorlar burada keyifle tıraşlarını oluyorlar" şeklinde konuştu.

Rezervasyon : 0 538 579 79 29

İnstagram: tarzımerkekkuaforu

Adres: 350 Evler mahallesi Milli İrade caddesi 52/1 Nevşehir