Legend Fashion dergisinin daha önce İngiltere ve Ukraynada düzenlediği ‘‘Yılın En Efsaneleri’’ Ödül Töreni Bu yıl ikinci kez Türkiye'de gerçekleştirildi.

Maltepe'de düzenlenen Yılın En Efsaneleri Ödülleri'nde Nevşehir Avanos'tan ünlü fotoğraf sanatçısı Burak Yıldırım Yılın En İyi “Yılın En Efsane Fotoğrafçısı” ödülüne layık görüldü. 

Birçok sektörün başarılı isimlerini bir araya getiren organizasyonda “Yılın En Efsane Fotoğrafçısı” ödülünü alan Yıldırım, www.fibhaber.com'a yaptığı açıklamasında bu ödülden dolayı çok mutlu olduğunu ifade etti. 

Ödül törenine eşi Arya Beren Yıldırım'la birlikte katılan Kapadokya bölgesinin usta fotoğrafçısı Burak Yıldırım, fotoğraf çekmekten çok büyük bir keyif aldığını, insanların en güzel anlarını ölümsüzleştirmenin kendisine anlatılmaz bir haz verdiğini söyledi.

Burak Yıldırım Kapadokya’nın Gururu Olmaya Devam Ediyor...

Farklı fotoğraf tarzı ve çekim tekniğiyle ilimiz Nevşehir Kapadokya bölgesinde ve ülkemizde adından sıkça söz ettiren Burak Yıldırım hedefinin uluslararası başarılarla adını dünyada duyurmak olduğunu söyledi.

Fotoğrafa tutkuyla bağlı olduğunu söyleyen sanatçı, severek yapılan her işin elbette başarıya ulaşacağını söyledi. Hedefinin daha büyük ödüller olduğunu söyleyen Yıldırım ödüllerini tüm sevdiklerine ve fotoğraf çekerken ona poz veren fotoğrafladığı tüm çiftlerine armağan ettiğini söyledi.

FİB Haber Merkezi olarak Nevşehir'imizi ve Kapadokya'mızı gururla temsil eden fotoğraf sanatçısı Burak YILDIRIM'ı tebrik ediyor başarılarının devamını diliyoruz.

Haber: Metin YILDIRIM