O Ses Türkiye yarışmacılarından, hemşehrimiz Berk Yılmazer’in büyük beğeni toplayan "Hayat Aşksız Giderşarkısına çektiği yeni klibi sevenleriyle buluştu.

Hatırlanacağı üzere Berk Yılmazer, TV 8’de yayınlanan O Ses Türkiye’de dikkatleri üzerine çekmişti. Sesiyle yarışmaya damga vurmuştu.

FİB Haber Merkezi olarak fahri hemşehrimiz Berk'e müzik hayatında başarılar diliyoruz...

Hayat Aşksız Gider

Beste: Berk Yılmazer

Söz: Onur Biçmen

Mix-mastering: Ahmet Kalabay

Producer: Onur Biçmen

Dırector: Ramazan Altuntaş

Post Producer: Ramazan Altuntaş

Cast: Toygun Kılınç

Dırector Assistant: Damla Ekin

Berk Yılmazer Özgeçmişi

Berk Yılmazer müzik hayatına 5 yaşındayken ona alınan ilk gitarıyla başladı. Uzun yıllar kendi kendine gösterdiği çaba ile gitar, bağlama ve piyanoyu öğrendi. Yaşadığı şehirler ve seyahatlerinin katkısıyla Türkiye’nin farklı kültürel mozaiklerinden beslenen Yılmazer; Klasik Rock, Indie, Jazz, Türkü, Alternatif Rock ve daha bir çok müzik tarzında müzik yaptı. 

10 yaşındaki ilk sahne deneyiminden, 2019’daki Televizyon programındaki ses yarışmasında iyi bir derece elde edene dek uzun yıllar bir çok şehir ve mekanda yüzlerce kez sahne aldı. Yarışmanın ardından yakaladığı ivme ile bir çok festival ve etkinlikte performans sergiledi. 
 

Pandemi süreci ile birlikte, çalışmalarını; profesyonel bir boyuta taşımak ve daha geniş kitlelere ulaştırabilmek adına, kendi profesyonel stüdyosunu kurarak bestelerini kaydetmeye başlayan Yılmazer, Türkiye’nin en önemli aranjörlerinden Safa Hendem ve Ahmet Kalabay ile yolunun kesişmesiyle önce ilk teklisi olan Boş Sigara’yı, çalışmalarına hız kesmeden devam eden Yılmazer hemen ardından ikinci teklisi olan Hayat Aşksız Gider’ i yayınladı.

Müziğini; sahne sanatlarının farklı disipliner yapılarıyla (mapping, dans ve oyunculuk performansları gibi) zengileştirmek adına da bu alanda uzman kişilerle çalışamalarını sürdürmektedir.

Nişantaşı Üniversitesi Konservatuvarı’ında Şan ve Gitar Bölümü 4. Sınıf öğrencisi olarak eğitimine, yeni enstrümanlar öğrenmeye, yeni besteleri üzerine çalışmaya devam etmektedir.