Nevşehirli İş insanı Yaşar Eroğlu torunu Yusuf Ege Samur için muhteşem bir sünnet düğünü düzenledi.

Nevşehirli İş insanı Yaşar Eroğlu'nun torunu, Songül ve Cem Samur çiftinin biricik evlatları Yusuf Ege Samur'un İstanbul'un gözde bölgelerinden biri olan Avcılar semtinde bulunan DoubleTree by Hilton İstanbul Avcılar Otel'de düzenlenen sünnet törenine; NEVBİAD Başkanı Kazım Tekin, Bağcılar Kaymakamı Mustafa Eldivan, Esenyurt Kaymakamı Dr. Vural Karagül, Büyükçekmece Cumhuriyet Başsavcı Vekili Necip Sarı, Gaffar Demir, Vergi Müfettişi Samet Yücel, Sanatçı Kürşat Biçici,NEVBİAD Üyesi Nevşehir İş İnsanları Fazıl Çekirdekçi, Bayram Sağlam, Muhittin Saglam, Yaşar Köybaşı, JMK Tekstil Yönetim Kurulu Başkanı Vejni Büyük, Eresin Otelleri Yönetim Kurulu Başkanı Murat Eresin, Eroğlu Holding Başkan Vekili Şahin Eroglu, Eroğlu Holding Yönetim Kurulu Üyesi Yavuz Eroğlu, Habertürk TV'nin eski sunucusu Veyis Ateş, Selahattin Tavusbay ile Eroğlu ve Samur ailesinin çok sayıda eş dost akrabaları ve kalabalık bir davetli topluluğu katıldı.   

Serpil ve Yaşar Eroğlu ile Nezaket ve Osman Samur'un torunları Yusuf Ege Samur'un sünnet töreninde sahne alan ünlü sanatçı Funda Arar performansı ile düğüne katılan davetlililere unutulmaz bir gece yaşattı.

Aile büyüklerinin misafirleri kapıda karşıladığı sünnet düğününe Eroğlu ve Samur ailesi adına davetlilere teşekkür eden Nevşehirli İş insanı Yaşar Eroğlu, “Bizleri bu mutlu günümüzde, evladımızın mürvetlerinde bizleri yalnız bırakmayan tüm davetlilere sonsuz şükranlarımızı sunarız” dedi.

Sünnet-i müekkedeleri yerine getiren Minik Yusuf Ege'nin Erkekliğe adım attığı bu gurur gününde anne ve babası Songül ve Cem Samur Çifti, “Bu gün ailemiz için en önemli ve güzel günlerden biridir. Bu gururu ve mutluluğu yıllar önce oğlumuzun doğumu ile yaşamıştık. Bu günde erkekliğe adımlarıyla yaşama devam ettik. Böylesine önemli bir günümüzde bizleri yalnız bırakmayan tüm misafirlerimize teşekkür ediyoruz. Allah’ın izni ile inşallah oğlumuzun mürüvvetini görmekte bir arada nasip olur” dediler.

Bizde FİB Haber ve FİB Ajans Organizasyon olarak SAMUR ailesine yavrularıyla beraber ömür boyu mutluluklar dileriz.

Düğün ve Sünnet Organizasyonlarının Nevşehir ve Kapadokya da ki 1 numaralı adresi FİB ajans & Organizasyon size bir telefon kadar yakın...

0 384 212 9 444 
GSM: 0 532 627 28 74
www.nevsehirorganizasyon.com
www.fibajans.com