Şükran ve Mehmet Korkmaz'ın biricik kızları Bilge Korkmaz ile Reyhan ve Bülent Onmuş'un kıymetli oğulları Hasan Onmuş, Topuzlu Han Restoranda düzenlenen göz kamaştırıcı nikah töreniyle dünya evine girdi.

Polis Memuru Bilge ve Komiser Yardımcısı Hasan Onmuş çifti bu en mutlu günlerinde, Polis arkadaşlarıyla, Malatya, Kayseri, İstanbul ve Nevşehir'den katılan davetliler, her iki ailenin eş dost ve akrabaları yalnız bırakmadılar.

Gazeteci Fikret Çapacı'nın başarılı sunumlarında düzenlenen düğün merasiminde Bilge ve Hasan Onmuş çifti birlikte bir ömre “Evet” dedi.

Oldukça heyecanlı görünen genç çift’in nikâhını Nevşehir Belediye Başkanı Mehmet Savran kıyarken, nikâh şahitliklerini ise AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz, Nevşehir Emniyet Müdürü Mehmet Artunay, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Ferit Yiğitarslan, İş İnsanı Tuncer Gök ve Zeynep Miraç Orhanoğlu birlikte yaptı. 

Genç çifte Kuran-ı Kerim ve Türk Bayrağı hediye eden Belediye Başkanı Mehmet Savran, “Nikâhınız ve ömrünüz hayırlı, uğurlu, bereketli ve mübarek olsun” diyerek, evlilik cüzdanını gelin hanıma takdim etti...

Çiftin nikah şahitliğini yapan AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz, nikah sonrası yaptığı konuşmasında her iki aileyi de kutlarken çiftlere de ömür boyu mutluluklar dileğinde bulundu.

Nevşehir Emniyet Müdürü Mehmet Artunay'da, Korkmaz ve Onmuş Ailelerini kutlarken çiftlere de ömür boyu mutluluklar dileğinde bulundu.

Davetlileri kapıda karşılayan Korkmaz ve Onmuş aileleri, bu mutlu günlerinde kendilerini yalnız bırakmayan tüm misafirlerine teşekkür ettiler. 

Günün kahramanları Bilge ve Hasan Onmuş çiftide, "Bu en mutlu günümüzde bizleri yalnız bırakmayarak teşrif eden tüm misafirlerimize teşekkür ederiz" dediler.

Rüya gibi geçen Düğün töreni sonrası mutluluğu gözlerinden okunan damadın babası Bülent Onmuş, duygularını şöyle dile getirdi: "Çok mutluyum mutluluğumuzu anlatmak çok zor ‘Allah; bütün anne ve babalara böylesi mutlu günleri nasip etsin inşallah. Canımdan çok sevdiğim oğlum Hasan ile değerli kızım Bilge'nin bu mutlu gününde bizleri yalnız bırakmayan tüm akraba ve dostlarımıza teşekkür ediyorum. Allah hepisinden razı olsun çok mutluyum çok sevinçliyim, darısı tüm bekarların başına' dedi.

Polis Memuru Bilge ve Komiser Yardımcısı Hasan Onmuş un nikah törenine katılan meslektaşları ise çiftleri yalnız bırakmadılar, genç çiftler nikah sonrasında meslektaşları ve aileleri tarafından balayına uğurladılar.

FİB HABER MERKEZİ olarak Hayatlarını birleştiren Bilge & Hasan Onmuş genç çiftimizi kutluyor, bir ömür boyu mutluluklar diliyoruz.

FİB Ajans ve Organizasyon Mutluluğa Atılan İmza...

0 384 212 9 444
0 532 627 28 74

Nevşehir de Düğün, Nişan, Sünnet Açılış gibi tüm organizasyonlarınızda FİB ajans Organizasyon size bir telefon kadar yakın...

Düğün-Sünnet-Konser-Festival-Açılış gibi bütün özel organizasyonlarınızda Mutluluğa atılan imza FİB Ajans ve Organizasyon her zaman yanınızda...

0 384 212 9 444- 0 532 627 28 74

www.nevsehirorganizasyon.com

0 532 627 28 74 İbrahim Uysal-Fikret Çapacı