Evlilik yolunda ilk adımı atan Nevşehirli manken Anıl Pak, Müzik öğretmeni Aysu Yücel nişanlandı. 

Pak ve Yücel çiftini bu mutlu gününde sevenleri yalnız bırakmadı.

Avanos'ta Vuslat Kır bahçesinde düzenlenen nişan töreniyle evlilik yolunda ilk adımı atan çiftin nişan yüzüklerini AK Parti Nevşehir İl Başkanı Ali Kemikkıran taktı.

Genç çifte öğütler veren İl Başkanı Kemikkıran; “Yüzüklerinizdeki bu kurdele gibi ömür boyu birbirinize bağlı kalın, birliğin ve mutluluğun temeli dürüstlüktür. Yuvanız hep dürüstlük üzerine kurulu olmasına özen gösterin” dedi.

Genç çiftlerin büyük mutluluk yaşadığı nişan töreninde ise birbirlerine uyumları ve mutluluklarıyla büyük beğeni toplayan Aysu Yücel ve Anıl Pak’ın heyecanları adeta gözlerinden okunuyordu.

Nevşehirli manken Anıl Pak, bu mutlu günlerinde kendilerini yalnız bırakmayan tüm davetlilerle yakın eş, dost ve arkadaşlarına teşekkür etti.

Genç çift yüzüklerinin takılmasının ardından her iki ailenin üyeleri ile bol bol fotoğraf çektirdi. Genç çifte karşılıklı küçük hediyelerin verilmesinin ardından nişan töreni toplu anı fotoğrafı ile ölümsüzleştirildi.

FİB Ajans Organizasyon olarak Aysu Yücel ve Anıl Pak Çiftine bir ömür boyu mutluluklar diliyoruz.

Nevşehir de Düğün, Nişan, Sünnet Açılış gibi tüm organizasyonlarınızda FİB ajans Organizasyon size bir telefon kadar yakın...

Düğün-Sünnet-Konser-Festival-Açılış gibi bütün özel organizasyonlarınızda Mutluluğa atılan imza FİB Ajans ve Organizasyon her zaman yanınızda...

0 384 212 9 444- 0 532 627 28 74

nevsehirorganizayon.com

0 532 627 28 74 İbrahim Uysal-Fikret Çapacı