Nevşehirli genç ses sanatçısı, besteci aynı zamanda şarkı sözü yazarı olan İsmail Gökşen ikinci klibi  #NetD platformunda müzik sevenler ile buluştu

2020 yılında ‘İnce Hesap’  adlı 3 şarkılık Türkçe Pop albümü ile müzik hayatına başlayan Gökşen ilk klibinide, 'Senin Adın Bile Olmaz' adlı şarkısına Kapadokya çekimleri yaparak profesyonel müzik kariyerine merhaba demişti. ‘Devran Eski Devran Değil’ adlı yeni çalışması ile tüm dijital platformlarda müzikseverlerin beğenisine sundu. Yapımcılığını Ercüment Barış Engürlü nün yaptığı yeni çalışması “Devran Eski Devran Değil’” in sözleri ve müziği Kendisine ait. Klibin Yönetmenliğini Galip Hasan Temur ve Erdal Kesici nin yapmış olduğu ” Devran Eski Devran Değil” şarkısının klibi Avanos yolu üzerindeki Karadağ mevkiinde çekildi. İsmail Gökşen, KlibindeüstâdAşıkMahzuniŞerif'ide anmayı unutmadı. Büyük bir prodüksiyon ekibi ile hazırlanmış olan performans görüntüleri ve klip tüm müzik kanallarında ve dijital platformlarda yerini aldı.

Gökşen yayına giren  klibi ile ilgili yaptığı açıklamada  “2016 yılında önce sözlerini hemen ardından bestesini yaptığım #DevranEskiDevranDeğil adlı eserimin 2017 -18-19- 20 yıllarında çeşitli organizasyonlarda ve sahne aldığım etkinliklerde icrâsını ederek gelen güzel tepkilerin etkisi ile 2020 yılında da sanat hayatlarında başarılı değerli müzisyen dostlarım ile stüdyo çalışmaları ile eseri bugünkü formatına getirmeye gayret ettim. 2021 yılında ise bu gayreti dehada ileriye taşıyıp, siz değerli dinleyicilere Nevşehir’e, Kapadokya’mıza kısaca tüm Anadolu’muzun Kültürüne yakışır tatlarda 4K HD kalitede, zaman, mekan temalı Klibimizi çektik. Klibimizi Dünyanın en iyi ve en kaliteli resmi yayın Platformu olan #Youtube #Netd #Kanalda yayında. Emekleri geçen tüm ekip arkadaşlarıma çok teşekkür ediyor, bu çalışmayı sizlere emanet ediyorum, destekleriniz ile Nevşehir’in de artık sanatı ve sanatçısı ile de anılmaya devam etmesi edebilmesi adına ilgi alakanızın talibiyim! Selamlar, sevgiler, saygılarımı gönderiyor sağlıkla sıhhatle müzik ile kalın.”   Diyen İsmail Gökşen klip çekimleri sırasında kendisine destek olan Nevşehir Valiliğine, Nevşehir İl Jandarma Komutanlığına,  Nevşehir Emniyet Müdürlüğüne Hacıbektaş Belediyesine Ve Muhtarı Çağdaş İncesu'ya ve Oğuz Rente cara çok Teşekkür ediyorum dedi.

İsmail Gökşen'in, Engürlü Müzik etiketiyle yayınlanan "İnce Hesap" albümünde yer alan "Devran Eski Devran Değil" isimli şarkısı, 4K çözünürlüğünde video klibiyle netd müzik'te.

Söz & Müzik: İsmail Gökşen

Yönetmen: Galip Hasan Temur & Erdal Kesici