Nevşehir Gazeteciler Cemiyeti ve Türkiye Gazeteciler Federasyonu, "Hacı Bektaş Veli'nin Vefatının 750. Yıl Dönümü Anma Etkinlikleri" kapsamında çıkardığı “Hünkar Hacı Bektaş Veli” gazetesi vatandaşlara ücretsiz olarak dağıtılıyor.

Nevşehir Gazeteciler Cemiyeti (NGC) Başkanı ve Türkiye Gazeteciler Federasyonu (TGF) Genel Sekreteri Bayram Ekici yaptığı açıklamasında; "Hacıbektaş Veli'nin vefatın 750. Yılı sene-i devriyesinde Kültür Turizm Bakanlığı ve Hacıbektaş Belediyesinin düzenlemiş olduğu programlarda Nevşehir Gazeteciler Cemiyeti ve Türkiye Gazeteciler Federasyonu olarak Hacı Bektaş Veli'yi tanıtan 1000 adet Gazeteyi dağıtarak insanların bilgilenmesine Hacı Bektaş Veliyi tanımasına katkı sunduk.

Emeği geçen tüm arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Ayrıca gazetemizin dağıtımını yapan Menderes Kestiren ve Mustafa Ferveren arkadaşlarımıza da ayrıca teşekkür ediyorum." dedi.

Öte yandan Hacıbektaş ilçesinde vatandaşlar Nevşehir Gazeteciler Cemiyeti (NGC) Başkanı ve Türkiye Gazeteciler Federasyonu (TGF) Genel Sekreteri Bayram Ekici'ye bu güzel hizmletleri için teşekkür ettiler.

Haber: Mustafa Ferveren