Nevşehir Hacıbektaş Veli Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Öğrencisi Ercan Özalp TV8’de yayınlanan O Ses Türkiye Yarışmasına katıldı.Nevşehir Hacıbektaş Veli Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Öğrencisi Ercan Özalp, www.fibhaber.com vasıtasıyla Tüm Nevşehirlilerin dua ve desteklerini bekliyorum dedi.

O Ses Türkiye Yarışmacısı Ercan Özalp," bu akşam (Cumartesi) 20:00 'da yayınlanacak olan TV8 O SES TÜRKİYE sahnesinde olacağım. Sürprizleri kaçırmayın" dedi.

Aslen Gölbaşılı olan genç ve başarılı sesimiz Ercan Özalp "ayrıca desteklerini hiçbir zaman esirgemeyen Nevşehir Hacıbektaş Veli Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesine ve tüm değerli Nevşehirlilere teşekkür ediyorum. Yarın bu yarışmada söyliyeceğim şarkıyı tüm Nevşehirlilere armağan ediyorum" dedi.

Ekranların en sevilen ve en eğlenceli şarkı yarışması O Ses Türkiye, muhteşem yarışmacıları ve benzersiz jürisi ile ekranlardaki yerini alacak. Acun'un moderatörlüğünde Murat Boz, Hadise, Yıldız Tilbe, Gökhan'ın jüri koltuğunda oturduğu O Ses Türkiye Yarışması bugün Saat: 20.00 de. Ercan Özalp'a başarılar diliyoruz.