Antalya'da gerçekleştirilen Kadir Alkan Eğitim Ödüllü kuaförlük yarışmasında Nevşehir'i temsil eden saç tasarım uzmanı Fahrettin Uslu büyük bir başarıya imza attı.

Dünya genelinde 350 erkek kuförlerinin yer aldığı yarışmada Fahrettin Uslu Saç Tasarım Merkezi işletmecisi Fahrettin Uslu, Kadir Alkan'ın Antalya'da düzenlediği Eğitim Ödüllü yarışmasında Nevşehir'i başarıyla temsil etti.

FİB Haber Merkezi olarak, 23 yaşındaki Nevşehirli genç gururumuz Fahrettin Uslu'yu tebrik ediyor başarılarının devamını diliyoruz.

Fahrettin Uslu Saç Tasarım Merkezi 

Adres : Emek mahallesi Saatçi Hoca Caddesi Nevşehir Emlak konutları altı. Küme Evleri A2 Blok 49 Kapı No: 2 Merkez/ Nevşehir 

Randevu Tel: 0 538 371 22 86

İnstegramhttps://www.instagram.com/fahrettinusluofficial/

Randevu sistemiyle hizmet veren merkezimizde ayrıca saç ve yüz bakımı için tercihlerinize uygun profosyonel kozmetik ürünler bulabilirsiniz...

SAÇ VE SAKAL TASARIMI
Yaşam tarzınız, mesleğiniz ve toplumdaki statünüzde göz önünde bulundurularak size özel saç ve sakal tasarımı.


SAÇ DÜZLEŞTİRME
Kıvırcık ve dalgalı saçlar kaderiniz değil saçlarınızı yıpratmadan, kontrollü bir şekilde ortalama 3 ay süre ile düzleştirmek mümkün ve sadece 15 dakika!


ANATOMİK SAÇ KESİMİ
İstanbulda aldığımız eğitimler neticesinde hizmetlerimize kattığımız anatomik saç kesimi kafa yapınız ve yüzünüze en uygun tıraş biçimini uygulama yöntemidir. Tamamen size özeldir.


KALİTELİ ÜRÜNLER
Kullandığımız şampuanlarımızın tamamı orjinal ve standımızda satışta olan dünya markalarıdır. Kesinlikle toptan veya doldurma şampuan kullanmamaktayız.

CİLT BAKIMI
Yüzünüz herşeyinizdir! ihmal etmeyin tıraş sonrası mutlaka cilt bakım uygulamaları yaptırarak yıpranma, kırışma, yağlanma, akne vb. zararlı şeylerden cildinizi koruyun!

V İ P ROOMSAÇ BAKIMI
SAÇ BAKIMI
Saçınızında ilgiye ihtiyacı var! Saç maskesi, saç serumları, dökülme önleyici uygulamalar ve daha fazlası!

Kadir Alkan Bursa İşletmecisi Metin Eren...

İstanbul Erkek Berberleri Usta ve Kalfaları Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Şükrü Akyüz

Kadir Alkan

Berat Polatoğlu (Dünya Şampiyonu)

Tuncay Gitgör