Birlikteliği evlilikle son bulacağı düşünülen Sıla ve Ahmet Kural'ın Sürpriz ayrılık haberi magazin dünyasında büyük şaşkınlık yarattı. Çiftin ayrılıkları sosyal paylaşım sitesinden Sıla’nın Ahmet Kural’ı takip etmeyi bırakmasıyla ortaya çıkmış, ardından birkaç gün sonra da Ahmet Kural Sıla’yı takipten çıkarmıştı. Ayrılık sonrası imaj değişikliğine giden Sıla, Radikal bir karar alıp sarı saçlarını kızıla boyattı ve kısacık kestirdi. Böylece Sıla ayrılık sonrası ilk değişikliğini yaptı. Ayrılık acısını azaltıp Ahmet Kural'ı unutmaya çalışan Sıla,  yakın dostu Rahşan Gülşan’la Kapadokya’ya tatile gitti.

Sıla'nın ayrılık acısını unutmak için Ahmet Kural'ın ikinci memleketi olarak gördüğü ve çocukluk ve gençlik yılllarını geçirdiği Kapadokya'yı tercih etmeside farklı yorumlara neden oldu. 

İşler Güçler dizisi ile meşhur olan sonrasında Düğün Dernek filmiye konuşulan ünlü oyuncu Ahmet Kural en son Beyaz Showda yaptığı açıklamasında, çocukluğunun Nevşehir'de geçtiğini söyledi. Babası Asayiş Şube Müdürü olarak Nevşehir ilinde çalıştığı dönemde ana sınıfını Nevşehir Kız Meslek Lisesi ana sınıfı bölümünde okuduğunu daha sonra ilkokul eğitimini ise Rauf Nail Akman İlkokulu'nda devam ettiğini dile getiren Kural, Nevşehir'i hala unutamamış.


Sıla ya eşlik eden Rahşan Gülşan İnstagram paylaşımında “Hiçbirşey göründüğü gibi değildir görünmeyen görünür gibi olmaya karar verince” sözüyle acaba Ahmet KURAL a bir gönderme mi yaptı?